Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι»

Έργα βελτίωσης γίνονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να είναι έτοιμος ο Πανιώνιος ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Οι...

Έργα βελτίωσης γίνονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να είναι έτοιμος ο Πανιώνιος ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Οι αλλαγές θα είναι αρκετές και σίγουρα η εικόνα του γηπέδου θα γίνει πολύ καλύτερη και πιο... ευρωπαϊκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα φτιαχτούν σουίτες στον χώρο που μέχρι τώρα βρίσκονταν τα δημοσιογραφικά μπουθ, ενώ πολύ σύντομα θα προχωρήσουν και οι εργασίες τόσο στον φωτισμό του γηπέδου και στα αποδυτήρια, όσο και στον χώρο της συνέντευξης Τύπου.

Τα panionianea.gr μίλησαν με τον Χρήστο Δάρα για το εν λόγω θέμα, με τον Πρόεδρο της κυανέρυθρης ΠΑΕ να τονίζει:

"Ότι εντολές δώσει η ΟΥΕΦΑ για το γήπεδο εμείς θα τις ακολουθήσουμε και θα τις πραγματοποιήσουμε. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι. Μακάρι να περάσουμε στον δεύτερο γύρο του Europa League και εμείς όλα θα τα φτιάξουμε μέσα σε μία νύχτα...'''.

Όπως ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, τα έργα που γίνονται και θα γίνουν είναι για να πάρει έγκριση το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα της επόμενης φάσης του Europa League (εφόσον φυσικά περάσει η ομάδα) και όχι για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει (παίζει κανονικά στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο ματς).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια