Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Eλαμψε» στη Ρώμη η Κ11 του Πανιωνίου (photos-videos)

Μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία από το top ευρωπαϊκό επίπεδο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ11 του Πανιωνίου που φιλοξενήθηκε για τέσσερις...

Μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία από το top ευρωπαϊκό επίπεδο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ11 του Πανιωνίου που φιλοξενήθηκε για τέσσερις ημέρες στη Ρώμη από την ακαδημία «Tor Tre Teste» και αντιμετώπισε σε φιλικές αναμετρήσεις την αντίστοιχη Κ11 της Ρόμα, αλλά και την ομώνυμη/τοπική ακαδημία.

Οι «κυανέρυθροι» του Νίκου Λάρδα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στους Ρωμαίους, για το επίπεδο της τεχνικής τους κατάρτισης και όχι μόνο, ενώ οι Ιταλοί σκάουτερ που παρακολούθησαν τα παιχνίδια ξεχώρισαν αρκετούς Ελληνες παίκτες εκτιμώντας ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες βάσεις αλλά και την προοπτική για να αντεπεξέλθουν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών παικτών του Πανιωνίου προκύπτει βάσει του προτύπου των σχολών προπονητών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΕΠΟ) που ακολουθεί ο προπονητής Νίκος Λάρδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτόγνωρη εμπειρία επί ιταλικού εδάφους ήρθε να προστεθεί στην περυσινή παρουσία της Κ11 του Πανιωνίου στην Ολλανδία και τη φιλική αναμέτρηση με την PSV Αϊντχόφεν εντός των επιβλητικών εγκαταστάσεων του ολλανδικού συλλόγου, αλλά και τη χειμερινή της συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά σάλας του Αμστερνταμ, όπου εκτός των άλλων το βραβείο του καλύτερου παίκτη του τουρνουά δόθηκε σε παίκτη της ελληνικής ομάδας.











Πηγή:sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια