Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δειάψευση για Φασούλα από Πανιώνιο!

Σε διάψευση προχώρησε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών, όσον αφορά την μεταγραφή της Φασούλα στον Πανιώνιο! Το βράδυ...

Σε διάψευση προχώρησε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών, όσον αφορά την μεταγραφή της Φασούλα στον Πανιώνιο!

Το βράδυ της Δευτέρας (26/06) κυκλοφόρισε η είδηση ότι οι κυανέρυθρες βρίσκονται πολύ κοντά στην μεταγραφή της Μαριέλλας Φασούλα.

Τελικά, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς η διοικούσα επιτροπή του τμήματος γυναικείου μπάσκετ-μέσω του panionianea.gr- διέψευσαν το εν λόγω θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Φασούλα. Υπάρχουν, άλλωστε, αντικειμενικές δυσκολίες. Η κοπέλα έχει συμβόλαιο ακόμα με το κολέγιο της Βοστόνης, άρα πως να την αποκτήσουμε; Επίσης, σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και οικονομικά για εμάς. Μακάρι όταν τελειώσει τις σπουδές της και εφόσον αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα να επιλέξει τον Πανιώνιο.
Δεν ισχύει, λοιπόν. Μάλλον από υπερβολικό ενθουσιασμό το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη βιάστηκε να κάνει λόγο για μεταγραφή...".

Δεν υπάρχουν σχόλια