Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Σαραμαντά

Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να διαλέγει Έλληνες παίκτες με ταλέντο και να απογειώνει την καριέρα τους!  Ο...

Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να διαλέγει Έλληνες παίκτες με ταλέντο και να απογειώνει την καριέρα τους! 

Οι κυανέρυθροι ξεκινούν νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά τους σχέδια ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την ολοκήρωση της συμφωνίας με τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, στον Πανιώνιο είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον Ηρακλή την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του.

Αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μάριο Αντωνιάδη στο κυανέρυθρο ρόστερ, καθώς ο Κύπριος άσος δεν πρόσφερε όσα αναμενόταν και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Η διοίκηση του Πανιωνίου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σαραμαντά και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας.

Ο 25χρονος είναι ελεύθερος και αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για την ενίσχυση της ομάδας. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, ο Πανιώνιος έχει αποδείξει πως ξέρει να διαλέγει Έλληνες παίκτες με ταλέντο και να απογειώνει την καριέρα τους! 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια