Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δώρο με το διαρκείας το «ευρωπαϊκό» μπλουζάκι!

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Μάλ...

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι γνωστοποίησαν πως με κάθε νέα πώληση ενός διαρκείας, τότε ο φίλος της ομάδας θα παίρνει ως δώρο και το συλλεκτικό... ευρωπαϊκό μπλουζάκι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Με εντυπωσιακούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2017-18. Καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, φίλοι της ομάδας σπεύδουν, είτε για να ανανεώσουν, είτε για προμηθευτούν νέο εισιτήριο διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εξασφάλισε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων από τα συλλεκτικά μπλουζάκια που κυκλοφόρησαν για την φιέστα της περιόδου 2016-17 και πλέον αυτά θα δίνονται στους φίλους της ομάδας που θα προβαίνουν στην έκδοση ΝΕΟΥ εισιτηρίου διαρκείας.

Το ωράριο πώλησης των διαρκείας είναι καθημερινό (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, από τις 10:00 έως και τις 18:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια