Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκδήλωση Υποδομών Μπάσκετ Κοριτσιών

Αυλαία για την προπονητική περίοδο 2016-17 για τις υποδομές μπάσκετ των κοριτσιών. "Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με πολλή δουλε...

Αυλαία για την προπονητική περίοδο 2016-17 για τις υποδομές μπάσκετ των κοριτσιών.

"Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με πολλή δουλειά, επιτυχίες αλλά πολύ περισσότερο βελτιώση και χαμόγελα για τις νέες αθλήτριές μας, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ διοργανώνει αποχαιρετηστήρια γιορτή/εκδήλωση, την Παρασκευή 30.6.2017 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του Α. Βαρίκας

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Ανάδειξη των νικητών του 1st FREE THROW CHALLENGE, MAY-JUNE 2017, διαγωνισμού ελεύθερων βολών, που διεξήχθη για 3 εβδομάδες, με την συμμετοχή 70 περίπου αθλητριών. Οι νικήτριες θα παραλάβουν δώρο/έπαθλο, προσφορά του αθλητικού καταστήματος SPORTLAND, ενώ όλες όσες συμμετείχαν θα παραλάβουν αναμνηστικό T-shirt δώρο από τον Σύλλογο μας. Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν μέλη του Δ.Σ του Πανιωνίου, η κ. Κοτσιρέα Στάλα, αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών, με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2016 καθώς και οι κ.κ Καμπούρης Αργύρης και Λιβέρης Ανδρίτσος, διεθνείς καλαθοσφαιριστές. Η παρουσία τους χαρακτηρίζεται συμβολική, τόσο για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από τις κρίσιμες ελεύθερες βολές τους στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Ανδρών 1987 και τη συνολική συμβολή τους στην κατάκτηση του χρυσού μεταλίου, όσο και για τα μηνύματά τους προς τις αθλήτριες.

Απονομή “Διπλωμάτων Αξιολόγησης Επίδοσης” για όλες τις αθλήτριες
Την εκδήλωση προσφέρθηκε και θα παρουσιάσει η κα Αντώναρου Σύλβια.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν βίντεο και παρουσιάσεις, ενώ οι τελικοί των βολών θα διεξαχθούν με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας, ζωντανής εικόνας και ήχου κατά τη διάρκεια των προσπαθειών κάθε αθλήτριας, προσφορά της εταιρείας στατιστικής sportstats.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αναμνηστική φωτογράφιση αθλητριών, προπονητών, καλεσμένων καθώς και ειδική φωτογράφιση όλων των αθλητριών που ολοκλήρωσαν το νέο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης “ELITE BASKETBALL SKILLS DEVELOPMENT” το οποίο στηρίζουν οι εταιρείες: αθλητικής ένδυσης CAP και KYANA Professional Hair Products.

Σας περιμένουμε όλους…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια