Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

''Διπλό'' πρόκρισης η Γκόριτσα (video)

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν οι Σλοβένοι που πέτυχαν σημαντικό ''διπλό'' πρόκρισης στην Αρμενία με 0-2 και πλέον βρί...

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν οι Σλοβένοι που πέτυχαν σημαντικό ''διπλό'' πρόκρισης στην Αρμενία με 0-2 και πλέον βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Uefa Europa League 2017/2018, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με το Ιστορικό σε 2 αναμετρήσεις, σε Νέα Σμύρνη (13/7) & Γκόριτσα (20/7).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 15ο λεπτό με τον Κάπιτς ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ της φετινής διοργάνωσης. Μετά την ψυχρολουσία του 0-1, οι κυπελλούχοι Αρμενίας πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες στην εστία των Σλοβένων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-2) διαμορφώθηκε λίγο πριν την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα από τον Κάπιτς ο οποίος διπλασίασε τόσο τα προσωπικά όσο και τα τέρματα της ομάδας του.

Με αυτό τον τρόπο, οι δευτεραθλητές Σλοβενίας πήραν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Σιράκ και πιθανότατα ο επαναληπτικός της επόμενης Πέμπτης (6/7) στη Σλοβενία αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.



Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια