Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Είναι δεδομένο πως φέτος ο  Πανιώνιος πρέπει να "τρέξει" πιο γρήγορα από άλλες χρόνιες τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, λόγω των ...

Είναι δεδομένο πως φέτος ο  Πανιώνιος πρέπει να "τρέξει" πιο γρήγορα από άλλες χρόνιες τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας καθημερινά δουλεύουν γι' αυτό, κοιτούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και φυσικά στόχος είναι να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το κυανέρυθρο ρόστερ.

Αναφορικά με το Θέμα Διούδη, ήδη έχουμε γράψει πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οικονομικό χάσμα και αυτή τη στιγμή το σενάριο να επιστρέψει ο 24χρονος στη Νέα Σμύρνη θεωρείται δύσκολο. Βέβαια, ακόμα οριστικά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Φυσικά στον Πανιώνιο εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, προκειμένου να αποφασίσουν και να διαλέξουν τον εκλεκτό για την θέση "1".

Από εκεί και πέρα, για το κέντρο της άμυνας, όπως έχουμε αναφέρει, ο Γιάγια Μπανανά αρέσει στους κυανέρυθρους και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει θετικά το θέμα του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου βρίσκονται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να βοηθήσουν σημαντική την ομάδα τη νέα σεζόν, κοιτούν να ενισχύσουν το ρόστερ στις θέσεις που "πονάει" και ευχή όλων είναι βέβαια να γίνουν σωστές και πετυχημένες κινήσεις.

Τέλος, για τον Σαραμαντά τα έχουμε πει, τα έχουμε γράψει, ουσιαστικά κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια