Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό στον ΠΑΟΚ...

Ο Ιστορικός συνεχίζει την εκπληκτική του φετινή πορεία και στα play off και άπαντες στην ομάδα πρέπει και έχουν το μυαλό τους στο ερχόμεν...

Ο Ιστορικός συνεχίζει την εκπληκτική του φετινή πορεία και στα play off και άπαντες στην ομάδα πρέπει και έχουν το μυαλό τους στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί, μία μέρα πριν από το ματς της Τούμπας, να έκαναν την εμφάνιση τους δημοσιεύματα για τον Μασούντ, ώστε να "φύγει" το μυαλό από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως ο Πανιώνιος έχει μάθει σε αυτές τις τακτικές και ειδικά η φετινή ομάδα ξέρει καλά να είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Για τον Ιρανό τα έχουμε γράψει από εδώ, ακόμα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, ωστόσο σίγουρα κάποιες συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το κλίμα είναι θετικό για την παραμονή του παίκτη στη Νέα Σμύρνη.

Τώρα, όμως, έχουμε μπάλα και το σημαντικό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν έχει έρθει ακόμα μεταγραφική περίοδος. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμα τεράστιο "διπλό" και να αυξήσει τις πιθανότητες της για την πρώτη θέση στα play off. Πράγμα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για τον φετινό Πανιώνιο!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια