Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλο φιλικό στη Νέα Αρτάκη (photos)

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσαν οι Παλαίμαχοι Πανιωνίου στη Νέα Αρτάκη με τους Παλαίμαχους της ομώνυμης ομάδας. 2-2 το ...

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσαν οι Παλαίμαχοι Πανιωνίου στη Νέα Αρτάκη με τους Παλαίμαχους της ομώνυμης ομάδας. 2-2 το σκορ του αγώνα.

Το εν λόγω ματς είχε φιλανθρωπικό θέμα, καθώς τα έσοδα πήγαν για τρόφιμα σε άπορες οικογένειες, στο κέντρο αποκατάστασης ατόμων με κινητικά προβλήματα και στο σύλλογο αιμοδοσίας "Προφήτης Ηλίας".

Στο τελετουργικό μέρος έγιναν οι απονομές. Με πλακέτα βραβεύτηκαν από την πλευρά της Νέας Αρτάκης ο ειδικός γραμματέας των παλαιμάχων του Πανιωνίου Σάββας Ζευγαρόπουλος ο οποίος γνωρίζει τα πάντα από το ελληνικό ποδόσφαιρο του παρελθόντος και φόραγε μπλουζάκι που έγραφε "Πανιώνιος σημαίνει προσφυγιά" και ο παλαίμαχος παίκτης των Νεοσμυρνιωτών Θανάσης Μπέλλος. Τις απονομές έκαναν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντώνης Μανίκας και ο Δημήτρης Ναλιτζής ενώ ο Νόνι Λίμα απένειμε λάβαρο του Πανιωνίου στον παλαίμαχο παίκτη της Νέας Αρτάκης Μάκη Καραγιάννη. Επίσης οι παλαίμαχοι της Νέας Αρτάκης που στο τέλος παρέθεσαν δεξίωση στους φιλοξενούμενους πρόσφεραν ανθοδέσμη στην αποστολή του Πανιωνίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Για τη Νέα Αρτάκη  τα γκολ πέτυχαν οι Βουγιούκας και Βήτας ενώ για τον Πανιώνιο που είχε και δοκάρι με τον Ντασιακλή και καλή ευκαιρία με τον Κλεάνθη Νικολαϊδη σκόραραν οι Ζαμπαράς και Γουσούλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Προπονητής Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Σπαθάρος, Παπαχριστόπουλος, Χασιώτης, Κλ. Νικολαϊδης, Πλεξίδας Σαϊπάς, Ζυγούρης, Λίμα, Ναλιτζής, Σκαβάρας
...έπαιξαν επίσης οι Φακής, Φιλιππής, Μπέλλος, Ζαμπαράς, Γιάννακας, Δημητρίου, Καραγιώργης, Γουσούλης, Λαμπαδινός, Ντασιακλής.

Με την αποστολή του Πανιωνίου ήταν οι Εμβολιάδης, Μπαλάφας, Καπώνης.

Φωτογραφίες















Δεν υπάρχουν σχόλια