Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάλκινο μετάλλιο για την Χριστίνα Κωστή (photo)

Χαλκινο μετάλλιο για την αθλήτρια του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. Χριστίνα Κωστή στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Στίβου! Από τον Σπύρο Καλαματια...

Χαλκινο μετάλλιο για την αθλήτρια του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. Χριστίνα Κωστή στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Στίβου!

Από τον Σπύρο Καλαματιανό...

"3η Πανελληνιονίκης βγήκε η αθλήτρια του ιστορικού συλλόγου Χριστίνα Κωστή στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, με επίδοση 5,74, πραγματοποιώντας νέο ατομικό ρεκόρ στο Άλμα εις Μήκος....", όπως ενημέρωσε τα panionianea.gr o προπονητής της αθλήτριας Κωσταντίνος Καπετανάκης, λίγα λεπτά μετά τον αγώνα.

Για ακόμα μία φορά πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση η αθλήτρια του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.  Χριστίνα Κωστή, αριστούχος μαθήτρια του 2ου Λυκείου Μοσχάτου, στους 60ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Μαθητών - Μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου που διεξήχθησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η ταλαντούχα Χριστίνα Κωστή έλαβε μέρος στον τελικό του αγωνίσματος Άλμα εις Μήκος μαθητριών και κατέλαβε την 3η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ (5.74μ) και κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο, με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της Κωνσταντίνου Καπετανάκη, Προπονητή στα Οριζόντια Άλματα Μήκος, Τριπλούν του Πανιωνίου Γ.Σ .Σ, επιβεβαίωνοντας την φήμη και το υψηλό επίπεδο που έχουν οι αθλητές/τριες του Θρυλικού συλλόγου μας (κάτι που έχω επισυμάνει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μου).

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που έγραψε ο προπονητής της Κώσταντινος Καπετανάκης Προπονητής στα Οριζόντια Άλματα Μήκος, Τριπλούν Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. λίγο μετά τoν αγώνα στα social media:
"Εδώ με το κορίτσι μου..!! Νέο ατομικό ρεκόρ στο μήκος με 5.74μ. και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων..
ΥΣ. Θέλαμε κάτι παραπάνω αλλά δε μας βγήκε ο αγώνας.. Δε πειράζει την επόμενη φορά.. Τέλος καλό όλα καλά..
Μπράβο σου Χριστίνα...!!!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια