Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης στα panionianea.gr: «Ξέρουμε τις δυνατότητες μας»

Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, την καλή εικόνα της ομάδας, τον στόχο στα play off, αλλά και την άδεια που εξαφάλισε η ΠΑΕ για τη νέα σ...

Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, την καλή εικόνα της ομάδας, τον στόχο στα play off, αλλά και την άδεια που εξαφάλισε η ΠΑΕ για τη νέα σεζόν μίλησε ο Μανώλης Σιώπης στα panionianea.gr.

O αμυντικός μέσος του Ιστορικού, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς κατέγραψε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, μίλησε μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ στα panionianea.gr και αρχικά αναφέρθηκε στο σημαντικό "διπλό" επί της ΑΕΚ:

"Στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους χώρους στην ΑΕΚ και να βγούμε στην αντεπίθεση. Σίγουρα βοήθησε πολύ που το γκολ μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι. Μετά όσο περνούσε ο χρόνος το πιστεύαμε περισσότερο και δίκαια πήραμε τη νίκη".

Για το γεγονός πως η ομάδα αν και παίζει με την ίδια ενδεκάδα δείχνει φρεσκάδα στο γήπεδο είπε:

"Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Βλέπουμε ότι υπάρχει ένας κορμός στην ομάδα που έχει βγάλει σχεδόν όλη τη σεζόν, χωρίς τραυμτισμούς και η καλή εικόνα φαίνεται στα αποτελέσματα".

Αναφορικά με την βαθμολογία των play off και την άνοδο του Πανιωνίου ο Σιώπης τόνισε:

"Εμείς ήμασταν από την αρχή αισιόδοξοι. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και είχαμε πει όλα τα παιδιά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάμε καλύτερα από τα περσινά play off. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ".

Όσον αφορά την εξασφάλιση της άδειας για τη νέα σεζόν και αν αυτή η είδηση ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα ανέφερε:

"Από την αρχή το ξέραμε ότι φέτος τελικά θα παίρναμε κανονικά άδεια, δεν περιμέναμε το επίσημο. Είναι κάτι θετικό για την ψυχολογία σίγουρα, αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται έως το τέλος".

Επόμενος αντίπαλος για τον Ιστορικό ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον Σιώπη η ομάδα θα πάει και στην Τούμπα με στόχο ότι καλύτερο:

"Θα ξεκουραστούμε όσο μπορούμε και θα πάμε στην Τούμπα για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε και εκεί".

Τέλος, για το αν παίξει ρόλο η κούραση στα επόμενα παιχνίδια, ο νεαρός μέσος υποστήριξε:

"Είναι πολύ κοντινά τα παιχνίδια και θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας κούραση για όλους και το βάθος στο ρόστερ. Είπαμε όμως ότι εμείς πάμε για ότι καλύτερο γίνεται".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια