Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πελεκάνος στα panionianea.gr: «Από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω ζήσει»

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στα panionianea.gr για την μεγάλη άνοδο του Ιστορ...

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στα panionianea.gr για την μεγάλη άνοδο του Ιστορικού στην Α1, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου στο Αρτάκης κόντρα στον Δούκα, αλλά και για την πίστη που είχαν στην ομάδα για τηνεπίτευξη του στόχου.

Παράλληλα, έξεφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο κυανέρυθρο ρόστερ.

Αναλυτικά ο Πελεκάνος μίλησε....

Για την άνοδο και πως το έζησε: «Έχω ζήσει σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου, αλλά αυτό που
καταφέραμε φέτος αξίζει πάρα πολλά για μένα. Όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όλη τη χρονιά. Παίζαμε για έναν ιστορικό σύλλογο και όλοι από την ομαδική δουλειά καταφέραμε να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει πραγματικά και αξίζει. Συγχαρητήρια σε όλους. Στους συμπαίκτες μου, στο τιμ, στον πρόεδρο, στον κόσμο, σε όσους ήταν δίπλα μας αυτή τη χρονιά και συνεχίζουμε του χρόνου».

Για την ατμόσφαιρα στο Αρτάκης: «Ήταν πραγματικά μία από τις πιο εκπληκτικές ατμόσφαιρες που έχω παίξει. Έχω ζήσει πολλές όλα αυτά τα χρόνια και την βάζω μέσα στις καλύτερες που έχω ζήσει και παίξει. Ευχαριστώ τον κόσμο για ακόμη μία φορά και τον χρειαζόμαστε και του χρόνου να είναι δίπλα μας».

Για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Δούκα: «Όλα τα παιδιά είπαμε ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι, δεν πέρασε από το μυαλό μας ότι υπήρχε περίπτωση να χάσουμε και αυτό φάνηκε στο παρκέ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μπήκαμε από την αρχή στον αγώνα και δώσαμε το 1000% των δυνατοτήτων μας. Παίξαμε για εμάς, για τον κόσμο και για τον Σάκη (Καρύδα), τον αγαπάμε όλοι και του ευχόμαστε να γυρίσει του χρόνου δυνατός».

Για το δικό του μέλλον: «Έχω συμβόλαιο, θέλω να είμαι στην ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα και σίγουρα ο καθένας θα ήθελε να βρίσκεται στον Πανιώνιο, πόσο μάλλον που θα βρίσκεται στην Α1».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια