Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μισός», αλλά... Πανιώνιος!

Με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο... μισός Πανιώνιος στο σημερινό (24/05,18:15) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. ...

Με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο... μισός Πανιώνιος στο σημερινό (24/05,18:15) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ένα... κάρο προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Βλάχος, Σιώπης, Γεσίλ, Γιαννιώτης, Πλιάτσικας, ο τιμωρημένος Μασούντ και ο δανεικός Λάμπρου.

Έτσι, λόγω των πολλών ελλείψεων που υπάρχουν μπήκε στην αποστολή ο Μαχμούτοβιτς, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, ενώ... επιστρατέυτηκε και ο νεαρός αμυντικός Σταυρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός, αυτή αναμένεται να είναι η εξής. Μπαντης, Γκιοατά (δεξί μπακ), Ρισβάνης - Οικονόμου (στόπερ), Τασουλής (αριστερό μπακ), Ταπόκο - Κόρμπος (αμυντικά χαφ), Μασούρας - Καθάριος (εξτρέμ), Σαββίδης (επιτελικός μέσος), Μπεν (επιθετικός).

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαχμούτοβις.

Οι απουσίες, λοιπόν, μπορεί να είναι πολλές και βασικές, όμως, ο Πανιώνιος στην έδρα του, έστω και "μισός", μπορεί να κοιτάξει οποιαδήποτε ομάδα, να είναι ανταγωνιστική και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, "Πανιώνιος είσαι"!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ
Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βαρέλα, Μυστακίδη, τους τιμωρημένους Ουάρντα, Σάχοφ, ενώ επιστρέφει ο Κρέσπο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο είναι οι:
Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια