Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτονόητη υποχρέωση...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Κυανέρυθρα αδέρφια σας χαιρετώ! Το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ δίνει τον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημ...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Κυανέρυθρα αδέρφια σας χαιρετώ! Το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ δίνει τον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα της Α2. Με όλο τον σεβασμό στους συνΠανιώνιους, αλλά το θεωρώ «κάπως» για την ιστορία του μπασκετικού Πανιώνιου να γίνεται ξεσηκωμός για να γεμίσει το Αρτάκης σε ένα ματς με τα Εκπαιδευτήρια Δούκας. Σέβομαι και τιμώ κάθε αντίπαλο του Ιστορικού σε όλα τα αθλήματα, αλλά η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται η ομάδα του Ανδρέα Βαρίκα να κάνει «κόλαση» το Αρτάκης για να νικήσει σε ένα ματς της Α2, όσο κρίσιμο και να είναι αυτό το ματς. Οι παίκτες και ο προπονητής αναλογιζόμενοι το βάρος και την ιστορία της φανέλας που φοράνε θα παίξουν έτσι ώστε δεν θα αφήσουν κανένα αγωνιστικό περιθώριο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει ότι με το άκουσμα της κόρνας ο Πανιώνιος θα είναι και πάλι ομάδα της Α1 κατηγορίας.

*** Οσοι βρεθούμε το Σάββατο στο Αρτάκης πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, τους παίκτες να πάρουν τη νίκη. Ούτε άγχος, ούτε πίεση. Μια γιορτή πρέπει να στηθεί στις εξέδρες. Μια γιορτή στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Αυτοί είχαν την ευθύνη από την πρώτη αγωνιστική να βγάλουν τον Πανιώνιο από την Α2. Αυτοί είχαν την υποχρέωση να «σβήσουν» τις άσχημες χρονιές των υποβιβασμών. Και φυ7σικά αυτοί θα γνωρίσουν την αποθέωση στο τέλος για την επιτυχία. Αυτονόητη, αλλά επιτυχία. Με εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον προπονητή θα είμαστε όλοι, οι Πανιώνιοι, χαρούμενοι το βράδυ του Σαββάτου!

*** Πάμε στο ποδόσφαιρο. Μια καταπληκτική χρονιά ολοκληρώθηκε με την ομάδα να εξασφαλίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έξοδο της στην Ευρώπη. Φέτος ο Ιστορικός μας έκανε ακόμα περισσότερο περήφανους. Με ωραίο ποδόσφαιρο, σπουδαίες νίκες και μια σταθερότητα που δεν είχαν ισχυρότερες (οικονομικά…) ομάδες. Και μόνο ότι χρειάστηκαν διαιτησίες βγαλμένες από τις ένδοξες μέρες της «παράγκας» για να μας ρίξουν από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας λέει πολλά.

*** Σύντομα θα αρχίσουν τα play off όσο και αν ακουστεί… εξωφρενικό η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να κτυπήσουμε αυτούς τους αγώνες. Ο λόγος; Μα ότι αν χρειαστεί θα κάνουν σε βάρος μας χειρότερα απ’ ότι στο πρωτάθλημα. Για ποιο λόγο να μην ξεκουραστούν βασικοί μας παίκτες και να είναι έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που θα έχουμε αρχές Ιουλίου; Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας περιμένει και ένα νέο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η άποψη μου είναι ότι στα play off πρέπει να αγωνιστούν τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, για να πάρουν αγώνες.

*** Οσο «σκληρό» και να ακούγεται στα ματς κυρίως με ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκό πήραμε ένα σαφέστατο μήνυμα. «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Πανιώνιο να μας χαλάσει την μανέστρα…», αυτό μας είπαν δια… σφυρίχτρας. Ε λοιπόν να η ευκαιρία να ξεκουραστούν βασικοί παίκτες μας και τα νεώτερα παιδιά να αποδείξουν ότι δίκαια φορούν τη «κυανέρυθρη» φανέλα. Αυτές είναι οι ποδοσφαιρικές μου σκέψεις για την ομάδα που ομόρφυνε τις Κυριακές (και τα Σάββατα…) και έκανε τα παιδιά μας να πηγαίνουν τη Δευτέρα στο σχολείο με ψηλά το κεφάλι φορώντας την «κυανέρυθρη» φανέλα!

*** Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών και την ομάδα πόλο Ανδρών που κράτησαν τον Ιστορικό ψηλά. Πολλά μπράβο στο ηρωϊκό τμήμα του χαντμπολ με την ελπίδα ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη. Και πάντα περήφανος για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών & γυναικών που τιμούν τον σύλλογο που έφερε το άθλημα στην Ελλάδα…

*** Σας χαιρετώ. Πάντα στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια