Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ο Πανιώνιος σημαιοφόρος της προσφυγιάς»

Ανακοίνωση, μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, εξέδωσαν οι Πάνθηρες, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook Oι οργανω...

Ανακοίνωση, μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, εξέδωσαν οι Πάνθηρες, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook

Oι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού στέκονται στο θέμα "προσφυγιά" και τονίζουν πως ο Πανιώνιος είναι ο σημαιοφόρος της!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Τελικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Αυτό που φωνάζατε δύο χρόνια, έγινε! Ήρθατε!! Σας θαυμάσαμε και έχουμε όλοι υποκλιθεί στο .. μεγαλείο σας!

Πάλι καλά που μπορέσατε και κοροϊδέψατε στο παρελθόν λίγο κόσμο με τις ιστορίες περί προσφυγιάς και σας έμεινε κάτι! Γιατί από δω και πέρα θα πάρετε τη θέση που σας αξίζει. Ένα τίποτα!

Άστεγοι, με πρόεδρο που σας έριξε στη Γ για να σας πάρει τσάμπα και να σας δουλεύει ψιλό γαζί, οπαδούς – υπαλλήλους (όπως αυτούς που κοροϊδεύατε για χρόνια) και ομάδα με αρχηγούς κάτι γραφικούς σαν τον γλίτσα τον Αραβίδη!

Περαστικά σας κομπλέξες! Θα ξεπλένετε το στόμα σας όταν θα μιλάτε για τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης, τον σημαιοφόρο της προσφυγιάς. Τα τρία γκολ που μας βάζετε κάθε φορά πριν παίξουμε αλλά και τη δήθεν προσφυγιά που πουλάτε σαν προϊόν για να φτιάχνετε πελάτες, τα ακούει πλέον ο κόσμος και πλήττει!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, αεκ είσαι μια μικρή κομπλεξικιά!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια