Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιτυχία για την ενόργανη του Πανιωνίου

Από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Ε.Σ.Γ.Α. Παμπαίδων-Παγκορασίδων . Κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου. 06/05...

Από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Ε.Σ.Γ.Α. Παμπαίδων-Παγκορασίδων .
Κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου. 06/05/2017.

Μεγάλη επιτυχία του τμήματος της ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου.

Το Σάββατο 06/05/2017 η ομάδα των παμπαίδων μας μετά από 7 χρόνια απουσίας από τον αγωνιστικό χώρο, έκανε αισθητή την παρουσία της στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου. Οι μικροί μας αθλητές Κουτρούλης Αριστοτέλης, Συρίγος Μανώλης, Τελίδης Παναγιώτης, Τζαμάλ Αμάρ, Τσακίρης Άγγελος και Διαμαντής Παρασκευάς πήραν την δεύτερη θέση
στο σύνθετο ομαδικό . Επίσης ο Τσακίρης Άγγελος πήρε την τρίτη θέση στο σύνθετο ατομικό και τρίτη θέση στο άλμα, στο δίζυγο, στο μονόζυγο, στο έδαφος, στον ίππο και στους κρίκους. Προπονητές τους ο Αγγέλου Γιώργος και ο Κορογιαννάκης Σπύρος.

Η ομάδα των παγκορασίδων που αποτελείται από τις αθλήτριες Παπαδοπούλου Ντόρυ ,Θεοδώρου Κατερίνα, Κολοβού Αγγελίνα, Τσιλιμπώνη Άρτεμις, Σάγκα Δέσποινα, Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα και Σώρρα Βασιλική, πήραν την πρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Επίσης. Κολοβού Αγγελίνα δεύτερη στο σύνθετο ατομικό , πρώτη στη δοκό, τρίτη στο έδαφος.
Παπαδοπούλου Ντόρυ, πρώτη στο άλμα, πρώτη στο έδαφος, δεύτερη στη δοκό.
Θεοδώρου Κατερίνα τρίτη στο δίζυγο, τρίτη στο άλμα. Τσιλιμπώνη Άρτεμις δεύτερη στη δοκό,τρίτη στο έδαφος. Σάγκα Δέσποινα δεύτερη στο δίζυγο. Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα τρίτη στο δίζυγο.
Προπονητές τους είναι η Αλιπράντη Βασιλική, ο Κώστα Σιούτης, ο Αντωνιάδης Νίκος και η Βάλια Σαποσνίκοβα.

Στους αγώνες ήρθε και ο γραμματέας του Πανιωνίου Μιχαηλίδης Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια