Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Θέλαμε τη νίκη»

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, αλλά όχι και για το ισόπαλο 1-1 του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό -για την πρώτη αγωνιστική των play o...

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, αλλά όχι και για το ισόπαλο 1-1 του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό -για την πρώτη αγωνιστική των play off- εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να γιορτάσουμε μία νίκη βάσει και της εικόνας μας. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεχτήκαμε ένα ψυχρό γκολ. Θέλαμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί μία νίκη και να πάρουμε ένα «τρίποντο» που θα μας έδινε μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον.

Αντί να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι, αφού είχαμε παίκτη παραπάνω, νομίζω ότι μας γέμισε άγχος να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας καθοδήγησε στην ηρεμία του παιχνιδιού, να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο και να βρούμε μέσα από συνδυασμούς αυτό που θέλαμε. Επίσης μας είπε να μην βιαζόμαστε και να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Το βασικότερο ήταν ότι βιαζόμασταν και θέλαμε με μία πάσα να κάνουμε τελική προσπάθεια. Δεν εκμεταλλευόμασταν το πλάτος του γηπέδου, κάτι που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα, όταν παίζει με παίκτη παραπάνω. Μας είπε να το αλλάξουμε αυτό, να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία και μέσα από συνδυασμούς ότι θα πετυχαίναμε κάποιο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια