Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Πανιώνιος»

Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο Πανιώνιο, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. ...

Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο Πανιώνιο, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Είχαμε ετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και σίγουρα όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο είχαμε ας πούμε πιο εύκολο έργο. Βέβαια μείναμε πίσω στο σκορ και στο δεύτερο μέρος έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στην «επανάληψη» διορθωθήκαμε. Ο ΠΑΟ δεν ξέρω αν είχε άλλο σουτ στο τέρμα μας, εκτός από το γκολ που έβαλε. Και το γκολ προήλθε από αδράνεια της άμυνας. Ήταν και η κλάση του Μπεργκ στο γκολ. Από εκεί και πέρα, καλό ήταν ότι δεν το βάλαμε κάτω. Πιέσαμε, βάλαμε το γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε. Η ομάδα που θα έπρεπε να κερδίσει σίγουρα ήταν ο Πανιώνιος. Μετά από ένα μήνα ουσιαστικά μαζευτήκαμε ξανά. Οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν είχαν να παίξουν σχεδόν ένα μήνα σε αγώνα. Τώρα συνεχίζουμε, δεν υπάρχει χρόνος να κάνουμε κάτι, απλά να ξεκουραστούμε. Έχουμε τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ τώρα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που η ομάδα παίζει κόντρα στους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος στα play off. Σίγουρα θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο και σε αυτά τα παιχνίδια. Θέληση και μαχητικότητα στη συνέχεια, όπως έχουν δείξει έως τώρα τα παιδιά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το αν έπαιξε ρόλο που πολλοί παίκτες δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό: «Κάναμε κάποια λανθασμένα πράγματα, δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε, μετά την αποβολή του αντίπαλου. Δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό είναι η αλήθεια, είναι σημαντικό αυτό. Σχεδόν 7-8 παίκτες δεν είχαν παίξει στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Με την θέληση τους οι παίκτες όμως, με την καρδιά τους και την υποστήριξη των φιλάθλων τα πήγαν πολύ καλά».

Για το αν υπάρχει στόχος πλέον στα play off: «Με αυτή τη λογική έπρεπε να γυρίσουμε και στο σπίτι μας. Η φιλοσοφία η δική μου είναι πως ότι ματς και να παίζει θα πρέπει να κυνηγάς ότι καλύτερο. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Κάθε ματς είναι και μία εμπειρία για τους νέους παίκτες που έχουμε. Αυτά τα παιχνίδια με τις δυνατές ομάδες είναι ότι καλύτερο για τους παίκτες. Ο Πανιώνιος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι καταφέρνουμε. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν επαγγελματικά κάθε παιχνίδι. Δεν παίζουμε χωρίς στόχο, πάντα παίζουμε για τη νίκη. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε υπό πίεση, έτσι γίνονται οι ποιοτικοί παίκτες. Είχε και πολύ ζέστη, είναι μία δοκιμασία τα συνεχή ματς».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην διάθεση των παικτών που θα αποχωρήσει ο ίδιος από τον Πανιώνιο: «Όπως είδατε δεν έπαιξε κάποιο ρόλο. Είναι όλοι επαγγελματίες. Όταν μίλησα με την διοίκηση έχουμε μιλήσει αντρικά και ειλικρινά. Η ομάδα έπρεπε να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Εγώ αγάπησα την ομάδα και αυτά τα παιδιά μπήκαν στην καρδιά μου. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και δουλεύουμε. Σίγουρα είμαστε αγαπημένοι όλοι, μία παρέα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια