Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα γρήγορα αντανακλαστικά και ο Γρηγορίου...

Όλα έγιναν γρήγορα στο θέμα προπονητή, όμως φαίνεται πως η διοίκηση έχει γρήγορα... αντανακλαστικά! Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αποτελέσ...

Όλα έγιναν γρήγορα στο θέμα προπονητή, όμως φαίνεται πως η διοίκηση έχει γρήγορα... αντανακλαστικά!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν για τον Πανιώνιο μετά τα play off και η ομάδα τη νέα σεζόν θα έχει στο "τιμόνι" της τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού, βλέποντας πως ο Σέρβος τεχνικός δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας, κινήθηκαν άμεσα, δεν άφησαν χρόνο για χάσιμο και έτσι ήρθαν σε συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή.

Άλλωστε, ο Πανιώνιος δεν θα έχει πολύ χρόνο ελεύθερο το Καλοκαίρι, καθώς θα ξεκινήσει πολύ νωρίς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις -λόγω ευρώπης- και το γεγονός πως ήδη έκλεισε ο νέος προπονητής μόνο καλό είναι.

Ο Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ και φυσικά να "χτίσει"την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί για τη νέα χρονιά. Κάτι που είναι πραγματικά πολύ σημαντικό.

Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου...

Ο "εκλεκτός" των κυανέρυθρων, Μιχάλης Γρηγορίου αν και είναι μόλις 44 χρονών μετράει ήδη 357 ματς στους πάγκους.

Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στον Άγιο Δημήτριο και συνέχισε σε Φωστήρα, Αιολικό, Κόρινθο και Εθνικό με τον οποίο έκανε εξαιρετική σεζόν.

Οι Πειραιώτες με μικρό μπάτζετ, αλλά με καλό ποδόσφαιρο, έφτασαν μία ανάσα από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, όπου μετά απο τα συγκλονιστικά τότε play off έχασαν την άνοδο στην λεπτομέρεια! Εκείνη τη χρονιά έγινε το όνομα του περισσότερο γνωστό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι του 2010 βρέθηκε στη Δόξα Δράμας, μία ομάδα που δεν ήταν φοαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Οι «μαυραετοί» έκανα πολύ καλή σεζόν, τερμάτισαν στην 6η θέση και μπήκαν στα μπαράζ ανόδου. Τα οποία έγιναν μετά από.. θρίλερ τον Ιούλιο σε Νέα Σμύρνη και Φυλή και λόγω των συνθηκών η Δόξα έπαιξε με ομάδα 12 παικτών! Παρά τις αντίξοες συνθήκες πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ, αλλά ο Γρηγορίου δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και έτσι δεν ακολούθησε την ομάδα. Εκ του αποτελέσματος φυσικά δικαιώθηκε καθώς η Δόξα είχε πολλά προβλήματα και έπεσε εύκολα στην Β' Εθνική.

Το 2012 βρέθηκε στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο σε 1,5 χρόνο είχε καλή παρουσία και είχε την ομάδα των Σερρών στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, παρά το όχι μεγάλο μπάτζερ και στην ισοβαρθμία είχε χάσει τα Play off ανόδου.

Τον επόμενο χρόνο ο Γρηγορίου πανηγύρισε μία ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά με την Κέρκυρα. «Εχτισε» την ομάδα από την αεχή και στο φινάλε εκείνης της περιόδου επανήλθε στα σαλόνια ως πρωταθλήτρια. Στους Φαίακες έμεινε και την επόμενη σεζόν, όπου τους οδήγησε σε μία άνετη παραμονή, παίζοντας και καλή μπάλα. Στο τέλος της χρονιάς 2014/15 πήγε στον Ατρόμητο.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου έγραψε ιστορία, καθώς κέρδισε με 3-1 την ΑΪΚ στην Στοκχόλμη και σε συνάρτηση με το 0-0 του δεύτερου αγώνα, βρέθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί βρέθηκε με το μεγαθήριο της Φενέρ, με την οποία το πάλεψε αλλα δεν κατάφερε να περάσει. Τα ματς με τους Τούρκους είχαν επηρεάσει την ομάδα και έτσι αποχώρησε στη συνέχεια ο Γρηγορίου.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Κέρκυρα και αν και πολλοί την θεωρούσαν φαβορί για υποβιβασμό, ο Γρηγορίου έκανε μία δυνατή ομάδα και πολύ εύκολα πέτυχε την παραμονή της. Μετά την επίτευξη του στόχου θέλησε να αποχωρήσει και η συνέχεια είναι γνωστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια