Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλο το επίτευγμα ανόδου, έπεται η συνέχεια

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Είναι ασφαλώς μεγάλο επίτευγμα που η μπασκετική ομάδα μέσα σε μόλις 2 χρονιές ανέβηκε 2 κατηγορίες και επα...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Είναι ασφαλώς μεγάλο επίτευγμα που η μπασκετική ομάδα μέσα σε μόλις 2 χρονιές ανέβηκε 2 κατηγορίες και επανήλθε στην Α1. Υπάρχουν άλλες που επειδή έπεσαν στη Β΄εθνική δε μπόρεσαν ή δε μπόρεσαν τόσο γρήγορα όσο ο Πανιώνιος να σηκώσουν κεφάλι. Προς τούτο αξίζουν συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές.

Εκείνο που απασχολεί τώρα και ανησυχεί βαθύτατα τους φίλους του ιστορικού είναι το αύριο ... και τα παλιά χρέη! Έχουμε δει την ανακοίνωση περί εκκαθάρισης όμως δεν είμαστε ενήμεροι για τη συνέχεια. Δηλαδή δε γνωρίζουμε πως τρέχει η διαδικασία και αν έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και μάλιστα μέσα στις προθεσμίες. Επίσης δε γνωρίζουμε τις απόψεις των διοικούντων και του ερασιτέχνη για το πως εκτιμούν ότι θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αν δηλ. υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Πανιώνιος θα ρυθμίσει το ζήτημα των παλιών χρεών, ώστε αυτά να μην αποτελούν βραχνά και να μπορέσει να συνεχίσει στην Α1. Εκεί δηλ που πρέπει να ανήκει.

Χωρίς να έχουμε υπόψη μας τα δεδομένα εκτιμώ ότι το μοντέλο που πρέπει ν' ακολουθηθεί και στην περίπτωση της ΚΑΕ είναι αυτό της ΠΑΕ. Δηλαδή σφιχτή και σωστή οικονομική διαχείριση (ούτε ένα ευρώ, που λέει ο λόγος, δεν πρέπει να πάει χαμένο), χρησιμοποίηση πολλών νέων και ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών, ντόπιων και ξένων, καλλιέργεια των υποδομών, έγκαιρος προγραμματισμός και κλείσιμο του ρόστερ, καλή προετοιμασία κλπ.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε το τέλος και για το μπάσκετ να είναι αίσιο. Και να μην πάει χαμένη η αξιέπαινη 2ετής προσπάθεια ανόρθωσης του μπασκετικού Ιστορικού. Θα είναι πολύ κρίμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια