Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα...

Ένας μέτριος Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Η ομ...

Ένας μέτριος Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς παρουσίασε κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην "επανάληψη" ανέβασε ρυθμούς, είχε κάποιες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι (σε χέρι των Κουτρουμπή και Λουντ).

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανιώνιος παραμένει στους 4 βαθμούς στα play off και θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστική με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για να διατηρήσει τις ελπίδες αποφυγής της τελευταίας θέσης.

Tο παιχνίδι
Στα πρώτα 10 λεπτά ο αγώνας δεν είχε να δείξει κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως την αμυντική τους λειτουργία.

Οι γηπεδούχοι στο 9ο λεπτό είχαν μία τελική ενέργεια, με τον Γιαννιώτη να διώχνει του σουτ του Λουντ.

Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του ΠΑΟ πήρε την κατοχή της μπάλας καο προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 17' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν κενό στα αριστερά της κυανέρυθρης άμυνας, ο Λέτο έδωσε στον Λούντ, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Έξι λεπτά μετά (23'), ο επόπτης υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Γεσίλ, σε μία φάση που ο Πανιώνιος πίεσε και προσπάθησε να απειλήσει.

Στο 30' ο Πανιώνιος βγήκε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Μασούντ πέρασε την μπάλα στην περιοχή, όμως πριν σουτάρει ο κόπηκε από το τάκλιν του Κουτρουμπή.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Πανιώνιο να έχει μία τελική προσπάθεια στο 43', όταν το μακρινό σουτ του Τασουλή πέρασε άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία φάση για τους γηπεδούχους. Ο Κλωναρίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε και το σουτ, όμως ο Γιαννιώτης μπλόκαρε εύκολα.

Ο Μασούντ στα πρώτα λεπτά της “επανάληψης” έδειξε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον διαιτητή Καραντώνη και μάλιστα πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες. Ο Ιρανός συνέχισε, βέβαια, να τα... λέει στο ρέφερι!

Στο 54' ο Μπεν έκανε ωραία ενέργεια, έβγαλε και την πάσα στον κενό χώρο για τον Λάμπρου, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Βλαχοδήμο.

Τρία λεπτά μετά ο Χατχηγιοβάνης έκανε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με τον Γιαννιώτη να αντιδρά πολύ σωστά, βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 63' ο Πανιώνιος, μετά από υπομονή στην επίθεση του, είχε μία τελική προσπάθεια, με τον Μασούρα να κάνει το μακρινό σουτ, χωρίς όμως να δυσκολέψει τον Βλαχοδήμο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (64') χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση του Ιστορικού. Ο Μπεν έκανε πολύ ωραία παράλληλη σέντρα, ο Λάμπρου όμως εξ' επαφής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1!

Στο 67' ήταν η σειρά του Μπεν να προσπαθήσει να σκοράρει, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα (77'), μετά από κόρνερ του Πανιωνίου, ο Κουτρουμπής -στην προσπάθεια του να διώξει- βρίσκει την μπάλα και με το χέρι, με τους κυανέρυθρους να διαμαρτύρονται αμέσως για πέναλτι. Ο διαιτητής Καραντώνης, όμως, δεν είδε κάτι!

Στο 90' σε μία φάση που ο Λουντ είχε την μπάλα στην κατοχή του μέσα στην περιοχή, η μπάλα έκανε ένα γκελ και βρήκε και στο χέρι του, ξανά διαμαρτυρία απο τους κυανέρυθρους, ξανά τίποτα από τον διαιτητή!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Οικονόμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλλον την επιδίωξε ο έμπειρος αμυντικός.

Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67' Βιγιαφάνες), Λέτο (85' Πίσπας), Κλωναρίδης (73' Ρέις)

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (79' Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71' Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46' Λάμπρου), Μασούντ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια