Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στηρίζουμε και... ελπίζουμε!

Ο μπασκετικός Πανιώνιος οφείλει να κάνει το "3 στα 3" στα τελευταία παιχνίδια και χρειάζεται την ενίσχυση του κόσμου του! Τ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος οφείλει να κάνει το "3 στα 3" στα τελευταία παιχνίδια και χρειάζεται την ενίσχυση του κόσμου του!

Τρεις αγωνιστικές έμειναν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Α2 και δυστυχώς πλέον η υπόθεση απευθείας άνοδος δεν βρίσκεται (μόνο) στα χέρια του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Οικονόμου με την ήττα της στον Χολαργό έδωσε το δικαίωμα στον Ηρακλή να την προσπεράσει στην βαθμολογία, πέφτοντας για πρώτη φορά φέτος από την κορυφή! Κάτι που φυσικά σημαίνει πως αν ο Ιστορικός δεν τερματήσει πρώτος, τότε θα μπει στα play off της ανόδου για την Α1.

Ο Πανιώνιος στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις -με σειρά- υποδέχεται τον Αρκαδικό (22/4), πηγαίνει στην Λάρισα για τον αγώνα με τον ΓΣΛ και την τελευταία αγωνιστική περιμένει στο ντέρμπι τον Δούκα.

Οι κυανέρυθροι δεν πρέπει μόνο να μείνουν αήττητοι, αλλά προσδοκούν και σε κάποιο "στραβοπάτημα" του Ηρακλή (πιο πιθανό στο εκτός έδρας ματς με τον Φάρο). Μόνο σε αυτή την περίπτωση ο Πανιώνιος θα βγει πρώτος και θα πετύχει τον μεγάλο του στόχο!

Τα πράγματα σίγουρα μόνο εύκολα δεν είναι, όμως πότε ήταν εύκολα για τον Πανιώνιο κόσμο; Οι φίλαθλοι του συλλόγου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αρκαδικό (22/04,17:00) πρέπει να δώσουν βροντερό "παρών" στο Αρτάκης και να δείξουν πως στηρίζουν την ομάδα, τους παίκτες που φοράνε το σήμα του συλλόγου!

Το ζητούμενο είναι να καταλάβουν οι παίκτες του Ιστορικού πως ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, στα δύσκολα, εκεί δηλαδή που τους χρειάζεται. Ψυχολογική υποστήριξη, λοιπόν, στην ομάδα και όλα γίνονται.

Στηρίζουμε τον Πανιώνιο για να κάνει το "3 στα 3" και... ελπίζουμε πως θα έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε η ομάδα να πάρει την απευθείας άνοδο, που αξίζει!

Αυτό και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή...

Τo πρόγραμμα των τριών πρώτων ομάδων της βαθμολογίας
*Με αστερίσκο (*) σημειώνονται οι εκτός έδρας αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια