Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μασούντ και ο Πανιώνιος...

Το συμβόλαιο του Σοτζέι Μασούντ με τον Πανιώνιο μπορεί να εκπνέει το Καλοκαίρι, όμως ο Ιρανός μέσος δεν αποκλείεται να συνεχίσει και τη ...

Το συμβόλαιο του Σοτζέι Μασούντ με τον Πανιώνιο μπορεί να εκπνέει το Καλοκαίρι, όμως ο Ιρανός μέσος δεν αποκλείεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν να είναι... κάτοικος Νέας Σμύρνης!

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα και είναι λογικό το όνομα του να έχει δει το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος άλλων ομάδων. Βέβαια, το πόσο ισχύουν τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι άλλο θέμα...

Στον Πανιώνιο, πάντως, ούτε που ασχολούνται με αυτά τα σενάρια, με πρόθεση των ανθρώπων του Ιστορικού να είναι η παραμονή του Ιρανού στην "Πλατεία".

Το συμβόλαιο του Μασούντ με την ομάδα, όπως είπαμε και παραπάνω, τελείώνει το Καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συνεχίσει ο παίκτης με την κυανέρυθρη φανέλα.

Οι κυανέρυθροι έχουν πολύ καλή σχέση με τον μάνατζερ του Ιρανού, ενώ και ο ίδιος ο Μασούντ είναι χαρούμενος στον Πανιώνιο, καθώς νιώθει χρήσιμος για την ομάδα, ενώ συνεχώς αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο.

Ήδη έχει γίνει μία πρώτη κούβέντα ανάμεσα σε Πανιώνιο και πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται, λοιπόν, ακόμα και πριν τα play off, να προχωρήσουν οι συζητήσεις και μάλιστα να υπάρξει και συμφωνία!

Αν, λοιπόν, όλα πάνε καλά και οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου του Μασούντ, τότε σίγουρα πολλοί θα... καταπιούν την γλώσσα του ή μάλλον καλύτερα το στυλό τους με αυτά που γράφουν τόσο καιρό..

Δεν υπάρχουν σχόλια