Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη»

Αγχωτική αλλά δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ατρόμητου ο Βλάνταν Μίλογεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τ'υπου μετά το τέλος του ...

Αγχωτική αλλά δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ατρόμητου ο Βλάνταν Μίλογεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τ'υπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναφέρθηκε τόσο στο νικηφόρο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το δικό του μέλλον, χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι.

Τέλος, ενόψει Παναθηναϊκού μίλησε για τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν. Είχαμε μία διακοπή στο πρωτάθλημα που δεν ξέρω αν μας έκανε καλό ή όχι, πριν την διακοπή έιμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν δεν παίζεις δύο εβδομάδες υπάρχει ερώτημα για το πως θα είμαστε. Δεν έχω παράπονο κανέναν. Ο Μασούντ και ο Μπεν είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς και έκαναν μεγάλο ταξίδι για την εθνική τους και σήμερα αγωνίστηκαν χωρίς προπονήσεις.Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και το στυλ του παιχνιδιού του Ατρόμητου μοιάζει με το δικό μας, ξέραμε ότι δεν θα έχουνε πολλούς χώρους στο γήπεδο. Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Από εκεί και πέρα πετύχαμε το ένα γκολ και στο δεύτερο μέρος θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ξέρω ότι ο Σα Πίντο πειράζει γενικά το παιχνίδι, έβαλε επιθετικούς για να μειώσει. Νομίζω ότι καθοριστική φάση για εμάς ήταν η φάση του Γεσίλ, αν είχε μπει γκολ εκεί θα είχαμε μία άνετη νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με τον Κόρμπο και τον Μπεν που ζήτησε αλλαγή. Το 2-1 ήταν αγχωτικό για το τέλος, αλλά έστω και έτσι νικήσαμε δίκαια. Τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και με την βοήθεια του κόσμου, που και πάλι ήταν εκπληκτικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Για το αν πλεόν κοιτάει να πάρει την 2η θέση: "Η φιλοσοφία η δική μου είναι ίδια από την αρχή Στα παιδιά λέω ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν θέλω να κάνουμε λογαριασμό ακόμα. Βήμα-βήμα είμαστε πιο κοντά, όμως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Θέλουμε να έρχομαστε χαμογελαστοί στο παιχνίδι, να βγάζουμε το πάθος τη θέληση και να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και αυτά όπου μας οδηγήσουν".

Για το δικό του μέλλον στην ομάδα και αν υπάρχουν συζητήσεις με την διοίκηση: "Τώρα μιλάμε για το παιχνίδι, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν θέλω να αγχονόμαστε γι' αυτό τώρα. Τώρα θέλουμε να κοιτάμε να βγάλουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Σας έχω πει ότι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τίποτα, είναι αρχές Απριλίου, υπάρχει χρόνος".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: "Ο Κόρμπος έχει ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού δεν είναι σοβαρό. Ο Μπεν έχει μεγάλη ταλαιπωρία αυτές τις μέρες με το ταξίδι που είχε τόσο μακριά και δεν είχε χρόνο να προπονηθεί εδώ και να ξεκουραστεί. Νομίζω είναι εντάξει και οι δύο. Πολλές φορές βγαίνουν τα προβλήματα τραυματισμών μετά από 24 ώρες. Περιμένουμε να γυρίσει και ο Φούντας. Ο Ενγκόγκ ελπίζουμε να μας βοηθήσει για τα παιχνίδια μετά το Πάσχα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια