Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταμπούρλου: «Χωρίς άγχος στον τελικό»

Η Πωλίνα Σταμπούρλου μίλησε στα panionianea.gr τόσο για την μεγάλη νίκη τoυ Πανιωνίου στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Λευκάδα όσο και για...

Η Πωλίνα Σταμπούρλου μίλησε στα panionianea.gr τόσο για την μεγάλη νίκη τoυ Πανιωνίου στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Λευκάδα όσο και για τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό (26/03,17:00)

Αρχικά η αρηχγός της γυναικείας ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, αναφερόμενη στη νίκη-πρόκριση επί του συλλόγου της Λευκάδας, τόνισε:

"Είχαμε προετοιμάσει και σωματικά και ψυχολογικά για το σημαντικό ματς με την Λευκάδα. Θεωρώ πως το θέλαμε πολύ και γι' αυτό το πετύχαμε. Η πρόκριση μας στον τελικό Κυπέλλου είναι ένα δείγμα για το που πρέπει να βρίσκεται η ομάδα. Η βαθμολογική θέση μας στο πρωτάθλημα νομίζω οτι δεν αντικατοπτρίζει την δουλειά που έχουμε κάνει τόσους μήνες".

Όσον αφορά τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/03,17:00) κόντρα στον Ολυμπιακό, είπε:

"Σίγουρα ο τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, χωρίς άγχος όμως από την πλευρά μας. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με το καλύτερο ρόστερ και θα πρέπει νατο αποδείξει".

Τέλος, για το πως θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος τον πολύ ισχυρό αντίπαλο του, σχολίασε:

"Εμείς, όπως είπα και πρίν, δεν θα έχουμε το άγχος στον τελικό .Είναι ένα παιχνίδι και θα μπούμε να το παλέψουμε ως το τέλος και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και τον τίτλο. Η φανέλα μας είναι βαριά και ιστορικό. Φυσικά θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Εύχομαι ο τελικός αυτός ναείναι μία γιορτή του ελληνικού μπάσκετ χωρίς απροόπτα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια