Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι «μάχες» του Πανιωνίου!

Έρχεται δυνατό Σαββατοκύριακο! Τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Τώρα δίνονται οι μεγαλύτερες μάχες για όσο το δυνατόν καλύτ...

Έρχεται δυνατό Σαββατοκύριακο! Τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Τώρα δίνονται οι μεγαλύτερες μάχες για όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη στην τελική βαθμολογία, που σε πολλά αθλήματα θα παίξουν και ρόλο στα play offs ή και τα play outs και θα αποφασίσουν ανόδους και παραμονές ή και έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Σάββατο 17.00 Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης - Α.Ε.Λ, Α2 Μπάσκετ Ανδρών
Μετά την ήττα στο Ιβανόφειο και τον τρόπο που έγινε, θα πρέπει η ομάδα να επανέλθει στις νίκες και ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό. Οι κυανέρυθροι έχουν 40 βαθμούς και ακολουθούν Δούκας και Ηρακλής με 39. Η ομάδα έχει 19 νίκες και πρέπει να πάει για την 20η και μέχρι το τέλος πρέπει να γίνουν 28 νίκες. Τίποτα λιγότερο.
Ο κόσμος θα πρέπει να ακολουθήσει παντού, να κάνει καμίνι κάθε εντός έδρας αγώνα και μαζί στο τέλος να χαρούμε την άνοδο στην φυσική μας θέση. Α.Ε.Λ εντός, Μαχητές Δόξας Πευκών εκτός, Αίολος Αστακού εντός, Φάρος Κερατσινίου εκτός, Αμύντας εντός, Χολαργός εκτός, Αρκαδικός εντός, Γ.Σ. Λαρισαίων εκτός, Δούκας εντός. 9 αγώνες, 9 νίκες. Ξεκινάμε το Σάββατο.

Σάββατο 19.00 Παλαιό Φάληρο - Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, Α1 Πόλο Ανδρών
4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα δεν μπορεί να αποφύγει τα play outs. Εκεί θα κριθεί η παραμονή. Το καλύτερο είναι να μείνει όμως στην 9η θέση (που είναι τώρα) και να παίξει σε αυτή την περίπτωση (μάλλον) με το Καλαμάκι με το οποίο έχει δύο νίκες στην κανονική σεζόν και οπότε με μια ακόμα νίκη θα παραμείνει στην Α1 (στις 3 νίκες είναι η διαδικασία των play outs). Οπότε το κυνήγι κάθε βαθμού μέχρι το τέλος μόνο καλό μπορεί να είναι. Δύσκολος αγώνας αυτός του Σαββάτου καθώς το Φάληρο φέτος είναι δυνατό και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 19.00 Ιωνικός Ν.Φ. - Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, Α2 Βόλεϊ Ανδρών
Παρά την ήττα στο προηγούμενο εντός η ομάδα βόλεϊ ανδρών ελπίζει να κάνει το 3/3 στα τελευταία της παιχνίδια και να τερματίσει στην πρώτη 4αδα του πρωτ/τος της Α2. Πρώτος σταθμός η Νέα Φιλαδέφεια το Σάββατο!

Σάββατο 20.00 Βυζαντινός Α.Ο. - Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών
Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Χάντμπολ έχει τελειώσει (η ομάδα τερμάτισε 3η και δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο) και οι μόνες υποχρεώσεις που έχουν απομείνει είναι εκείνες του κυπέλλου. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα καθώς πηγαίνει στο Λουτράκι για να γυρίσει την ήττα του πρώτου αγώνα (19-25) της Κυψέλης, από τον Βυζαντινό. Βέβαια η ομάδα είχε κάνει το διπλό εκεί στο πρωτάθλημα και γνωρίζουμε πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της ακόμα και αν αποκλειστεί!

Κυριακή 12.30 Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης - Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Α1 Μπάσκετ Γυναικών
Ακόμα 4 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών και υπάρχουν ακόμα κάποιες ελπίδες η ομάδα να αποφύγει τα play out για την παραμονή. Βέβαια θα χρειαστεί σχεδόν μόνο νίκες! Η αρχή μπορεί να γίνει την Κυριακή στο Αρτάκης σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα εναντίον της ομάδας που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς (ο Πανιώνιος είναι στην 9η με 25). Η νίκη θα δώσει και ψυχολογία ενόψει του final four του κυπέλλου που θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή και όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (στο κλειστό της Γλυφάδας) την Νίκη Λευκάδας.

Κυριακή 15.00 Π.Α.Ο.Κ - Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, 25η αγωνιστική Superleague
Ακόμα στην 2η θέση με 48 βαθμούς! 6 αγώνες για το τέλος. Ντέρμπι ανάμεσα στον 2ο & τον 3ο! Η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος του Ιστορικού είναι έτοιμος να κάνει ένα ακόμα ταξίδι για να στηρίξει τους παίκτες του Μιλόγεβιτς που φέτος πραγματοποιούν ονειρική χρονιά. Ομάδα και φίλαθλοι, λοιπόν, έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα! Εμπρός Ιστορικέ!

*Στοιχεία από "Πανιώνιε ρομαντικά δίπλα σου"

Δεν υπάρχουν σχόλια