Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... άχαστος Πανιώνιος και η δύναμη της έδρας!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την σημαντική νίκη του Ιστορικού επί της Λάρισας και για το γεγονός πως η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει μετατρέψε...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την σημαντική νίκη του Ιστορικού επί της Λάρισας και για το γεγονός πως η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει μετατρέψει την έδρα της (και όχι μόνο) σε... κάστρο!

*Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε για μία φορά τον παράγοντα έδρα. Κόντρα στην Λάρισα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι, πέτυχε ένα γκολ, θα μπορούσε -τουλάχιστον- άλλα τρία και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σοβαρά από τον αντίπαλο του.

*Η Νέα Σμύρνη την φετινή σεζόν μοιάζει με... κάστρο! Ο Ιστορικός έχει να χάσει στην έδρα του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στις 15 Οκτωβρίου 2016. Στοιχείο πολύ σημαντικό για μία ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

*Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει μάθει να μην "πετάει" βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, ενώ το ίδιο ξέρει να κάνει και στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Μακριά από την έδρα του ο Πανιώνιος έχει μόλις δύο ήττες (από Γιάννινα και Λάρισα) και δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό έως το τέλος της σεζόν.

*Την στιγμή που βλέπουμε τις ομάδες του ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ να "στραβοπατούν" με χαμηλότερου επιπέδου αντιπάλους, ο Ιστορικός καταφέρνει να μην "χαρίζει" βαθμούς, συνεχίζοντας να "πετάει" στα ψηλά!

*Ανασταλτικά η ομάδα είναι πάντα σοβαρή, δέχεται ελάχιστες ευκαιρίες από τους αντιπάλους της στα παιχνίδια και μάλιστα στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα (στο 1-1 με ΑΕΚ).

*Επίσης, στο επιθετικό κομμάτι πάντα βρίσκει τις λύσεις! Μετά την αποχώρηση του Καρίμ, ο Ιστορικός βρήκε -κυρίως- στα πρόσωπα τον Μπεν και Μασούρα τους παίκτες που θα σκοράρουν.

*Ο Πανιώνιος έχει χτίσει μία ομάδα που δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Τα παραδείγματα πολλά. Πέρυσι ο Μπακασέτας, φέτος ο Καρίμ και πάει λέγοντας. Στον Ιστορικό δεν κάνει την διαφορά ένας παίκτης, άλλα η ομάδα ως σύνολο! Και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό...

*Τέλος, σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθεί το κομμάτι με τις χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα δημιουργεί πολλές καλές φάσεις, όμως αδυνατεί σε πολλά παιχνίδια να καθαρίσει τις νίκες από νωρίς. Να μας φεύγει το άγχος των τελευταίων λεπτών ρε αδερφέ, όχι τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια