Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κ20»

Ο αρχηγός της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Σταυρόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και για την πρώτη του χρο...

Ο αρχηγός της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Σταυρόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και για την πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας!

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον... βράχο της άμυνας του Ιστορικού στην ομάδα Νέων, ενώ την φετινή σεζόν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο υψηλόσωμος άσος, μετά τη νίκη των Νέων επί της ΑΕΚ, μίλησε στα panionianea.gr και αναφερόμενος στην επικράτηση της ομάδας, τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς με τηνΑΕΚ, το περιμέναμε έτσι. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι κρίθηκε περισσότερο στη δύναμη και στις μονομαχίες. Καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, τους τρεις πόντους, κι αυτό μετράει περισσότερο. Σημαντική νίκη συνεχίζουμε τη δουλειά με το κεφάλι κάτω και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσον αφορά την δική του χρονιά και το γεγονός πως υπέγραψε επαγγελματικό σύμβολαιο με τον Πανιώνιο, είπε:

«Νιώθω αρχικά ότι οι κόποι μου δικαιώνονται με το συμβόλαιο και βλέπω ότι με πιστεύουν κάνοντας αυτή την κίνηση. Κάθε χρονιά είναι και κάτι καινούργιο για μένα, συνέχεια μαθαίνω καινούργια πραματα από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια. Πιστεύω πως μέσα από το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψα εκτός από τον εαυτό μου σίγουρα δικαιώνονται και οι άνθρωποι της Κ20, αφού βλέπουν ότι τα παιδιά τους ανταμείβονται όπως και οι κόποι τους. Η Κ20 του Πανιωνιου θα συνεχίζει να βγάζει ταλέντα συνεχώς καθώς γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλο το team και υπάρχει και η κατάλληλη ανταπόκριση από την ανδρική ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια