Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκόραρε και τραυματίστηκε ο Μπεν

Τραυματίας αποχώρησε ο Μοχάμεντ Μπεν από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Νήσων Κομόρες με το Μαλάουι. Ο επιθετικός του Πανιωνίου στ...

Τραυματίας αποχώρησε ο Μοχάμεντ Μπεν από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Νήσων Κομόρες με το Μαλάουι.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς συγκρούστηκε άσχημα με αντίπαλο του, με αποτέλεσμα να χυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπέστη.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στα social media, καθησύχασε τον κόσμο, τονίζοντας αναλυτικά: "Περισσότερο ήταν φόβος παρά βλάβη. Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα σας και την υποστήριξη σας για ταχεία ανάρρωση".

Να αναφέρουμε ότι πριν βγει αναγκαστικά ο Μπεν από το παιχνίδι, είχε καταφέρει να σκοράρει για την εθνική του ομάδα, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο επιθετικός του Πανιωνίου αναμένεται την Πέμπτη (30/03) να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα εξεταστεί και από τον γιατρό και Πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Επιμέλεια: Γιώργος καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια