Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Η Λέστερ της Ελλάδος; Όχι, κάτι καλύτερο...

Καλησπέρα σας, Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Το γεγονός ότι με κακή απόδοση δεν χάσαμε, αλλά θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσμα...

Καλησπέρα σας,

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Το γεγονός ότι με κακή απόδοση δεν χάσαμε, αλλά θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσματικοί να διεκδικήσουμε και την νίκη λέει πολλά.Για την ομάδα, το πρεστίζ της, την ψυχολογία και το κίνητρο μεγαλύτερης υποστήριξης που δίνει στους φίλους της. Η ομάδα ανεβαίνει βήμα βήμα επίπεδο, οι παίκτες αποκτούν νοοτροπία νικητή. Να το ξαναπούμε, μια ομάδα για να λέγεται μεγάλη δεν αρκεί μόνο να έχει μακρόχρονη ιστορία ή να αναδεικνύει παίκτες, ή να έχει κάποιες διακρίσεις κατά καιρούς, αλλά πρώτιστα να αποκτάει δομές και υγιείς βάσεις, να συντηρεί αλλά να διευρύνει το κοινό της και να έχει διαχρονικότητα επιτυχιών.

Για την ατμόσφαιρα: Μοναδική, απίστευτη, από νωρίς ο κόσμος μέσα να τραγουδάει, αλλά και μετά το παιχνίδι. Μια ολόκληρη πόλη στο πόδι.Το πιο σημαντικό ότι αυτή η ομάδα ένωσε και πάλι γενιές Πανιώνιων που όλα αυτά τα χρόνια και για διαφορετικούς λόγους απείχαν από το γήπεδο.Γενιές που έχουν ζήσει διακρίσεις, κύπελλα, αλλά μπαράζ και υποβιβασμούς, που έχουν μεγαλώσει με τον Σαραβάκο, τον Μαύρο, τον Χάιτα, αλλά και τον Πάντιτς, τον Σαπουντζή και τώρα συναντούν τις νέες γενιές του Σιώπη, του Ρισβάνη, του Κόρμπου. Μπορεί ο στόχος φέτος να είναι η Ευρώπη και τα play off, άλλων πιο ονειροπόλων η διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά ο πρώτος και μεγάλος στόχος που ήταν να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, κερδήθηκε.Γυναίκες, παιδιά, οικογένειες, ζευγάρια, παρέες από νέους φίλους της ομάδας απαρτίζουν το νέο και ελπιδοφόρο μωσαϊκό της ομάδας μας.Ο στόχος το επόμενο διάστημα είναι η ομάδα από την μια να αποκτήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους φίλους της από την άλλη να διευρύνει την επιρροή της στην Ν.Σμύρνη αλλά και τις γύρω περιοχές.Να ηγεμονεύσει αγωνιστικά αλλά και σε επίπεδο οπαδών.Οι μεγάλες ομάδες γίνονται μεγάλες και από την δυνητική αύξηση της επιρροής τους.

Τα προβλήματα δεν τελειώσανε, υπάρχει ανοιχτό το θέμα της άδειας για την Ευρώπη, το χρέος που ακόμα αποτελεί βραχνά της ομάδας, καθώς και η δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου που θα στελεχώνει τους νέους αστέρες της ομάδας.Για αυτό και η οικονομική εξυγίανση πρέπει να είναι πέρα των διακρίσεων και των μικρών ή μεγάλων νικών ο μεγάλος στόχος αυτής της ομάδας. Όπως και να χει η Ν.Σμύρνη, η πλατεία ξαναζεί μεγάλες στιγμές για το καμάρι της τον Πανιώνιο και η παραμονή του κόσμου μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα να τραγουδάει όρθιος, δείχνει ότι ο Πανιώνιος μπορεί να μην γίνει η Λέστερ της Ελλάδας, ίσως όμως γίνει κάτι καλύτερο, η ομάδα που θα γίνει το παράδειγμα για την ελληνοποίηση των ομάδων και την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο.Και σε αυτό ναι μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές!!

Aναγνώστης: Ανδρέας Γ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια