Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρεκόμπα: «Χαίρομαι για τον Πανιώνιο...»

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα δεν ξεχνάει τον Πανιώνιο και δηλώνει χαρούμενος για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας. Ο άλλοτε διεθνής Ουρουγο...

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα δεν ξεχνάει τον Πανιώνιο και δηλώνει χαρούμενος για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Ο άλλοτε διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, πρώην άσος του Ιστορικού και υποψήφιος πρόεδρος της Νασιονάλ για την σεζόν 2017-18, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero 107,4 FM, τονίζοντας αρχικά:

«Συνεχίζω να παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που η πρώην ομάδα μου ο Πανιώνιος πηγαίνει τόσο καλά. Παρά το περιορισμένο μπάτζετ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απ΄τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος» τόνισε ο «Τσίνο» ο οποίος μαζί με τον συμπατριώτη του Φαμπιάν Εστογιανόφ, συνέθεσε ένα από τα  ποιοτικότερα δίδυμα ξένων παικτών που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Ρεκόμπα θυμήθηκε το πρόωρο κι άδοξο τέλος της θητείας του στην πλατεία (22 παιχνίδια – 5 γκολ) τον Δεκέμβριο του 2009, λέγοντας πως ήθελε να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ωθήθηκε στην πόρτα της εξόδου από τον τότε προπονητή του (βλ. Εμίλιο Φερέρα).

Συγχρόνως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον τότε μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Τσακίρη για την ευκαιρία που του έδωσε να έρθει στην χώρα μας.

«Δεν ήθελα να φύγω απ΄τον Πανιώνιο. Δεν με ήθελε όμως ο προπονητής. Επειδή δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον πρόεδρο του είπα πως θα φύγω χωρίς αποζημίωση. Ευχαριστώ τον Κώστα Τσακίρη για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε μια πανέμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα και να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα που μοιάζει πολύ με την δική μας στην Ουρουγουάη».

Φυσικά και ο Ρεκόμπα δεν θα μπορούσε να μην πει δύο λόγια και για τον καλό του φίλο και άλλοτε συμπαίκτη του στον Πανιώνιο Λάμπρο Χούτο.

«Γνωρίζω πως συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικο παιχνίδι αυτή την περίοδο (βλ. Survivor) . Με έχει προσκαλέσει να έρθω στην Αθήνα για έναν μεταξύ μας αγώνα kick Boxing».

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης, ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το θερμό χειροκρότημα σε παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Παράλληλα, εξέφρασε την έκπληξή του για τον γεγονός πως ο συμπατριώτης του Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε να μείνει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας πως στον ΠΑΟΚ έχει βρει το λιμάνι της ζωής του, ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα προπονητικά καθήκοντα.

Για τους παλαίμαχους παίκτες ανέφερε πως είναι καλό να ασχολούνται με τις ομάδες, όχι όμως αμέσως μετά το κλείσιμο της καριέρας τους, αλλά αφού προηγουμένως έχουν περάσει απ΄τα απαραίτητα στάδια της επιμόρφωσης ούτως ώστε να΄ναι ωφέλιμοι για τους συλλόγους.

Ας θυμηθούμε την υποδοχή που είχαν επιφυλάξει οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στον Ρεκόμπα, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια