Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απόψε έχει... γιορτή στη Νέα Σμύρνη!

Την ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (06/03,19:30) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταία παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. ...

Την ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (06/03,19:30) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταία παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην 2η θέση με 44 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα μειώσουν την διαφορά από την κορυφή στις 4 βαθμούς, μετά την ήττα του ΟΣΦΠ από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Μασούντ, Γιαννιώτη, Μπεν και Ρισβάνη, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν θέση και στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Γεμάτος ο Ναός!
Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές απόψε. Η προπώληση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει sold out πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Σήμερα, Δευτέρα (06/03), τα εκδοτήρια τόσο του Αγίου Ανδρέα όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης. Οπότε, Πανιώνιοι σπεύσατε άμεσα για να προλάβετε ένα... μαγικό χαρτάκι!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια