Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Τα όνειρα φέτος δεν τελειώνουν...

Χαιρετιζω ολους τους φιλους του Πανιωνιου , η ομαδα συνεχιζει με σταθερα βηματα για την εκπληρωση των φετινων στοχων . Μια πολύ σημαντι...

Χαιρετιζω ολους τους φιλους του Πανιωνιου , η ομαδα συνεχιζει με σταθερα βηματα για την εκπληρωση των φετινων στοχων . Μια πολύ σημαντικη νίκη απεναντι σ έναν αντιπαλο που ενώ δεν μας δυσκολεψε θα μπορουσε να μας κανει ζημιά στο τελος αλλα ευτυχως όλα πηγαν καλα . 

Την Κυριακή παμε τουμπα να τα κανουμε όλα τουμπα , ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ενώ είναι καλή ομάδα είναι αρκετά φλυαρος ,κατι που πρέπει να εκμεταλευτεί η ομάδα μας και να πάρει ότι μπορέσει από μια δύσκολη έδρα. Πιστευω επειδη είναι πισω μας 5 βαθμούς θα παιζει με το πιστολι στον κροταφο , αντιθέτως μ εμας που δεν πρεπει να μας κυριευει το αγχος , πιστευω ότι μπορούμε με τους γρήγορους παίκτες που διαθετουμε να κανουμε τη ζημιά στον αντιπαλο εξαλλου εχει αποδείξει η ομάδα ότι οπου παίζει πάει για τη νίκη κι αν δεν την πάρει χάνει δύσκολα .

Ο Γεσίλ άτυχος αλλα μάλλον ήθελε να σκοράρει για πρωτη φορά στο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη! Πολύ καλή εμφάνιση εφόσον ενσωματωθει και μπορεί να βγάλει 90λεπτο θα είναι η έκλπηξη της σεζόν. Ας γυρίσει και ο Ενγκογκ και θα χουμε επιθετικό πλουραρισμό !

Θα θέλαμε περισσοτερη ενημερωση από τη διοίκηση όσων αφορα την αδειοδοτηση μας (σε τι σημείο βρίσκεται) για να μην πανε οι κόποι χαμένοι όπως πέρσυ και τι γίνεται με τους παικτες που ληγουν τα συμβόλαια τους και μπορούν να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα . (ο ουζουνιδης και πολλοί άλλοι παραμονευουν).

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά πρέπει ήδη να γίνεται και τωρα που υπάρχει ευημερια να κλείσουν ροστερ και ανανεωσεις !

ΥΓ 1. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΜΑΣ! ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ .

ΥΓ 2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ . ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ !

ΥΓ 3 ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ , ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

... to be continued ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!

Αναγνώστης: Κ.Γ

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια