Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο της ομάδας έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγ...

Συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο της ομάδας έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν επιπόλαια λάθη στο παιχνίδι, όμως τα έδωσαν όλα, βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και η πίεση είναι λογικό να ανεβαίνει όσο η ομάδα είναι ψηλά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Μπορούμε να πούμε ότι είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί. Αυτό που περιμέναμε από την ΑΕΚ το είδαμε. Κάναμε επιπόλαια πράγματα στο παιχνίδι. Όταν παίζεις με την ΑΕΚ με ποιοτικούς παίκτες είναι δύσκολο και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Είχαμε την ατυχία με τον Φούντα και αλλάξαμε κάποια πράγματα και στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι και αυτός ήταν ο πραγματικός Πανιώνιος. Ο Μασούντ ήταν αρκετά νευρικός και δεν του πήγε καλά το παιχνίδι, είχε να παίξει και δύο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δίκαια νομίζω πως ήταν η ισοπαλία. Αν κάποια ομάδα ήταν πιο κοντά στο να κερδίσει ήμασταν εμείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Τα έδωσαν όλα. Είμαι ευτυχισμένος όπως και οι παίκτες μου που παίξαμε με αυτό το κοινό. Ήταν γεμάτο το γήπεδο, ήταν πολύ όμορφα. Συγχαρητήρια λοιπόν και στον κόσμο μας, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας. Συνεχίζουμε, τώρα έχουμε το δύσκολο ματς με την Λάρισα».

Για το αν υπάρχει παραπάνω πίεση στην ομάδα: «Όταν αρχίζεις ανεβαίνεις μία σκάλα παραπάνω, πρέπει να είσαι έτοιμος. Τα παιδιά αξίζουν που βρίσκονται εκεί. Όσο ανεβαίνεις είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει και η πίεση. Είναι ωραίο στον αθλητισμό να αντέχεις στα ψηλά. Έχουμε νέα παιδιά εμείς παίζουν φέτος στα ψηλά της βαθμολογίας, πρέπει να καταλάβουμε και ότι είναι νέοι οι περισσότεροι παίκτες. Από αυτά τα παιχνίδια γίνεσαι παίκτης».

Για το διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος: «Το παιχνίδι είναι ένα ζωντανό πράγμα. Σχεδιάζουμε εμείς, αλλά σχεδιάζει και ο αντίπαλος. Έχουμε ένα πλάνο και πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι, μετά διορθώνεις κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι κάναμε πολλά πράγματα λανθασμένα. Εκεί που έπρεπε να διώξουμε δεν το κάναμε. Όμως σίγουρα ήταν ένα ντέρμπι, με πολύ δυνατό αντίπαλο. Η ΑΕΚ θέλει να έχει κυκλοφορία της μπάλας, έχει καλούς χειριστές. Καλό είναι ότι ισοφαρίσαμε το παιχνίδι. Το ματς έχει διάρκεια 90 λεπτά και διορθωθήκαμε στο δεύτερο μέρος».

Για το ερχόμενο ματς με την Λάρισα και ότι ο Πανιώνιος θα είναι το φαβορί: «Ο Πανιώνιος δεν έχει γίνει Μπαρτσελόνα. Η Λάρισα είναι καλή ομάδα, με έμπειρο προπονητή και παλεύει για την σωτηρία. Το μυστικό είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Είμαστε επαγγελματίες και νομίζω οι παίκτες μου θα είναι όπως πρέπει και σε αυτό το ματς. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδι. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε καμία».

Για το αν σκέφτεται τα ματς που ο Πανιώνιος έχασε βαθμούς και δεν είναι πιο κοντά στην κορυφή: «Δεν σκέφτομαι έτσι. Έτσι είναι τα πράγματα, όμως και άλλα παιχνίδια που είχαμε κερδίσει ίσως να μην τα είχαμε πάρει. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δανεικά. Στο τέλος τα πράγματα είναι όπως πρέπει. Εγώ προσωπικά δεν κοιτάω την βαθμολογία. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Μου αρέσει να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και σίγουρα όταν κερδίζεις τα πράγματα είναι ακόμα πιο καλά. Σίγουρα τα όνειρα είναι ωραία, όμως πατάμε γερά στη γη εμείς, δεν πετάμε στα σύννεφα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια