Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλαγές στην Σούπερ Λιγκ-Μέσω πλέι οφ ο πρωταθλητής

Πάρθηκε η απόφαση! Ο πρωταθλητής από την αμέσως επόμενη σεζόν θα αναδεικνύεται μέσω πλέι οφ, που θα γίνονται με έξι ομάδες! Το ΔΣ της...

Πάρθηκε η απόφαση! Ο πρωταθλητής από την αμέσως επόμενη σεζόν θα αναδεικνύεται μέσω πλέι οφ, που θα γίνονται με έξι ομάδες!

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε από την επόμενη σεζόν (2017-18) η ανάδειξη πρωταθλητή θα γίνεται μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, στις οποίες θα συμμετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου, μεταφέροντας τη βαθμολογία τους.

Σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό, και προκειμένου να γίνει η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 εν όψει 2018/19, οι δύο τελευταίες ομάδες, 15η και 16η, την προσεχή σεζόν θα πέσουν απευθείας στη Football League, ενώ ο 13ος και ο 14ος θα δίνουν μπαράζ υποβιβασμού/ανόδου με τον δεύτερο της Football League. Ο πρωταθλητής της Football League θα ανεβαίνει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απόφαση για την αναδιάρθρωση δεν πάρθηκε ομόφωνα. Όπως έγινε γνωστό, θετικά ψήφισαν 13 ΠΑΕ και αρνητικά οι Λάρισα, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός, ενώ «λευκή» ήταν η ψήφος της ΕΠΟ που επίσης συμμετείχε στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια