Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «MVP κάθε αγωνιστικής ο Ρισβάνης»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μιλώντας στο περιθώριο της βράβευσης του Ρισβάνη, αναφέρθηκε τόσο στον νεαρό αμυντικό, όσο ...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μιλώντας στο περιθώριο της βράβευσης του Ρισβάνη, αναφέρθηκε τόσο στον νεαρό αμυντικό, όσο και στην πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για τα βραβεία που πήρε ο Ρισβάνης: "Ο Σπύρος είναι MVP, όχι της 17ης αγωνιστικής, αλλά και τον 17 αγωνιστικών. Απλά έτυχε να τον βραβεύσω για την 17η αγωνιστική. Για μένα και για όλους τους Πανιώνιους και την ομάδα μας, επαναλαμβάνω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης και των 17 αγωνιστικών".


Για το αν αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες του Πανιωνίου: "Όταν ο Σπύρος είναι ο καλύτερος της αγωνιστικής, σέρνει και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και γι' αυτό βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε".

Για το ότι το καλοκαίρι δύσκολα θα συνεχίσει στον Πανιώνιο: "Όλοι σε κάθε ομάδα, φεύγουμε και ερχόμαστε. Κανένας δεν είναι μόνιμος. Όλοι αλλάζουμε. Αυτό που έχει προσφέρει όμως ο Σπύρος στον Πανιώνιο θα μείνει χαραγμένο, όπως έχει μείνει χαραγμένη και η δεύτερη θέση, η οποία κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, οφείλεται στη δική του παρουσία".

Δεν υπάρχουν σχόλια