Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υποδέχεται σήμερα (05/02, 17:15) ο Ιστορικός, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του π...

Την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υποδέχεται σήμερα (05/02, 17:15) ο Ιστορικός, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ ισόβαθμοι με τον σημερινό τους αντίπαλο και σε περίπτωση νίκης θα πάρει το προβάδισμα κόντρα στους "Ακρίτες".

Όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων έχουν θέσει ως στόχο το "τρίποντο", το οποίο και θα έρθει εφόσον, φυσικά, η ομάδα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του. Πιο συγκεκριμένα, εκτός τέθηκαν οι τραυματίες  Ενγγκόγκ και Ταπόκο. Αντίθετα, ο Λάμπρου μπήκε στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 20 εκλεκτοί του Σέρβου προπονητή: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, που θα ξεκινήσει στο ματς με την Ξάνθη, δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τρίπολης. Ενδεχόμενη αλλαγή μπορεί να αποτελέσει η είσοδος του Μαχμούτοβιτς στο βασικό σχήμα, με τον Μπεν σε αυτή την περίπτωση να περνάει στα πλάγια της επίθεσης.

Η ενδεκάδα, λοιπόν, αναμένεται να απαρτίζεται από τους εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης. Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Μαχμούτοβιτς), Φούντας, Μασούντ, Μπεν.

Ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Πανιωνίου, ενόψει του σημερινού αγώνα. Ο Ιστορικός  πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 2η θέση και ο κόσμος του συλλόγου δείχνει να επιστρέφει δυναμικά δίπλα στην ομάδα.

Ο κόσμος του Πανιωνίου την προηγούμενη αγωνιστική ακολούθησε μαζικά την ομάδα στην Τρίπολη και στο ματς με τους "Ακρίτες" είναι έτοιμος να γεμίσει τη Νέα Σμύρνη, δημιουργώντας κλίμα γιορτής και φυσικά "σπρώχνοντας" τους παίκτες του Μιλόγεβιτς σε μία ακόμη νίκη!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια