Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όσο είμαστε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι...»

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 19ης αγωνιστικής, Παναγιώτης Κόρμπος, παρέλαβε τα βραβεία του και μίλησε τόσο για την δική του επιτυχία όσ...

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 19ης αγωνιστικής, Παναγιώτης Κόρμπος, παρέλαβε τα βραβεία του και μίλησε τόσο για την δική του επιτυχία όσο και για την εξαιρετική πορεία της ομάδας φέτος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στον Πανιώνιο είναι όλοι μία οικογένεια, ενώ ευχαρίστηκε και τον κόσμο του συλλόγου για την στήριξη προς την ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

Για τα πρώτα βραβεία που κερδίζει:
"Είναι πρώτη φορά που κερδίζω κάποιο βραβείο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος γι' αυτά τα βραβεία γιατί συνοδεύονται και με τη νίκη της ομάδας και με την καλή πορεία. Οπότε η χαρά είναι διπλή".

Για το γκολ που σημείωσε:
"Είναι το ωραιότερο της καριέρας μου. Πιστεύω ότι ήταν η στιγμή που μπήκε αυτό το γκολ. Όπως το είπα και μετά το ματς, σημασία έχει η νίκη της ομάδας μου. Αν η ομάδα δεν είχε κερδίσει δεν θα είχε τόσο αξία. Όταν συνδυάζεται με νίκη της ομάδας έχει μεγαλύτερη αξία γιατί πάνω απ' όλα είναι η ομάδα".

Για τον τίτλο του πολυτιμότερου:
"Σίγουρα το ότι με επέλεξαν ως mvp είναι κάτι που με τιμά. Για μένα, μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, μικρή σημασία έχει, καθώς mvp είναι όλη η ομάδα. Και αυτοί που παίζουν και ειδικότερα αυτοί που δεν παίζουν. Αυτό είναι κάτι που ανήκει σε όλους τους συμπαίκτες μου".

Για το που αφιερώνει τα βραβεία του:
"Για όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, ότι και να κάνω, είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου που με βλέπει από τον ουρανό. Στην οικογένειά μου επίσης και είναι αφιερωμένα και στην οικογένεια του Πανιωνίου. Πρώτα στους συμπαίκτες μου, στα "αδέρφια" μου, στο προπονητικό τιμ, στη διοίκηση, στον κόσμο που μας στηρίζει και κάνει τόσα χιλιόμετρα. για 'μας. Πιστεύω πως όσο είμαστε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Για το περιστατικό με τον Μασούντ στον αγώνα με τη Βέροια:
"Ότι γράφτηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν δείτε όλους τους αγώνες μας θα παρατηρήσετε ότι και εγώ με άλλα παιδιά, αλλά και υπόλοιποι στην ομάδα το κάνουμε για να πωρώσει ο ένας τον άλλον. Δεν το κάνουμε γιατί τσακωνόμαστε. Και στη φάση με τον Μασούντ δεν τσακωθήκαμε... Ο Μασούντ πήγε μίλησε ήρεμα, βγήκε μία κάρτα, συνέχισε να διαμαρτύρεται και πάνω απ' όλα προέχει το καλό της ομάδας. Εγώ έτυχε εκείνη τη στιγμή να είμαι πιο ήρεμος. Αλλά και πάλι δεν τσακωθήκαμε. Όλα αυτά που έγραψαν δεν πιστεύω πως είναι η πραγματικότητα για το τι έγινε".

Για την αποθέωση που γνώρισε ο Μασούντ στο πούλμαν της ομάδας:
"Βγήκε ένα βίντεο με την αποθέωση στον Μασούντ. Την αποθέωση γνώρισαν και άνθρωποι από το τιμ και της διοίκησης και υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Είμαστε οικογένεια. Ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο, μένει μέσα στο γήπεδο. Με το άγχος που έχουμε σε κάθε ματς, με τους σφυγμούς να χτυπάνε... κόκκινο, εκείνη τη στιγμή μπορεί κάποιος να πει κάτι στον άλλον δεν το κάνουμε γιατί είμαστε τσακωμένοι. Το κάνουμε γιατί είναι πάνω στο παιχνίδι. Από 'κει και πέρα είμαι όλοι αγαπημένοι. Είμαστε μια οικογένεια".

Για την ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου και τα πλέι οφ:
"Δεδομένο στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις τίποτα. Μένουν ακόμα 10 αγωνιστικές που σημαίνουν 30 βαθμοί. Ότι έχουμε "χτίσει" με τόσο κόπο, μπορούμε πολύ εύκολα να τα διαλύσουμε, να τα ισοπεδώσουμε όλα. Δεν κοιτάμε τα πλέι οφ, δεν κοιτάμε τίποτα. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι μας με τον Ηρακλή και τίποτα περισσότερο".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου:
"Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και για τον αγώνα με την Ξάνθη και για τον αγώνα με τη Βέροια που έκαναν τόσα χιλιόμετρα. Εύχομαι στον αγώνα με τον Ηρακλή να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο απ' ότι είχαμε με την Ξάνθη. Να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από τα χέρια μας και τα πόδια μας ώστε να τους κάνουμε για άλλη μία Κυριακή περήφανους".

Δεν υπάρχουν σχόλια