Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα...»

Για την φετινή εκπληκτική χρονιά του Ιστορικού, αλλά και για την δική του παρουσία με αφορμή το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στο ματς με την...

Για την φετινή εκπληκτική χρονιά του Ιστορικού, αλλά και για την δική του παρουσία με αφορμή το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στο ματς με την Ξάνθη, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Παναγιώτης Κόρμπος, που μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για τη βράβευσή του ως MVP και καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής:
«Οι ατομικές διακρίσεις αρέσουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Το σημαντικότερο είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και στη συνέχεια είναι όλα τα υπόλοιπα».

-Για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει ο Πανιώνιος:
«Μας επικροτούν ακόμα και φίλαθλοι αντιπάλων ομάδων για το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Αυτό είναι το σημαντικότερο που έχουμε καταφέρει. Χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο. Το απολαμβάνουμε. Σημαντικό ρόλο παίζει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και το δέσιμο μεταξύ μας. Το ότι είμαστε μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου».

-Για την επιτυχημένη περσινή σεζόν και για το τι ακολούθησε από το καλοκαίρι και μετά:
«Ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά την περσινή σεζόν. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπούμε στην πρώτη πεντάδα. Ακόμα και εμείς για να λέμε την αλήθεια. Από τη στιγμή που διατηρήθηκε ο περσινός κορμός της ομάδας, πιστέψαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Στην ομάδα δεν υπάρχει καθόλου άγχος και αυτό μας βοηθάει».

-Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο εφετινός Πανιώνιος:
«Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να βρεθεί ψηλά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και να λέμε μεγάλα λόγια. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά. Τη μία Κυριακή μπορείς να ενθουσιαστείς και την άλλη να προσγειωθείς απότομα. Οπότε χρειάζεται προσοχή και να ξέρεις να ελέγχεις την κατάσταση».

-Για τα «κλειδιά της επιτυχίας» της ομάδας της Νέας Σμύρνης:
«Θα ξεκινήσω από τον κόσμο του Πανιωνίου. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί στο ματς με την Ξάνθη γέμισαν το γήπεδο. Μας στηρίζουν συνέχεια και αυτό μας ανεβάζει την ψυχολογία. Το ίδιο και η διοίκηση που είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Σε ότι αφορά τους προπονητές, έχω συνεργαστεί με δύο εξαιρετικούς ανθρώπους. Τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έχουν παρόμοια ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Το θετικό είναι ότι δεν είναι μεγάλοι σε ηλικία και έχουν παίξει και οι δύο μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Η προσφορά τους στον Πανιώνιο είναι μεγάλη».

–Για τα νέα «αστέρια» του Πανιωνίου και του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Πολλά παιδιά έχουν δείξει την αξία τους στον Πανιώνιο. Στις προηγούμενες ομάδες τους δεν τους πίστεψαν, όμως στον Πανιώνιο έδειξαν την ποιότητά τους. Ο Μανώλης Σιώπης είναι εξαιρετικό παιδί και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Κάνει τρομερή δουλειά στο γήπεδο. Το όνειρό μου είναι να τον δω σε μεγάλη ομάδα και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ίδιο και ο Σπύρος Ρισβάνης. Παιδί με καταπληκτικό χαρακτήρα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να κάνει μεγάλη καριέρα. Στην ομάδα έχουμε πολλά νέα παιδιά που το μέλλον τους ανήκει».

-Για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και το αν επηρεάζει αγωνιστικά τον Πανιώνιο η αποχώρησή του:
«Ο Καρίμ είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, όμως η ομάδα έχει εξαιρετικό σύνολο και αυτό τη βοηθάει στο να μην επηρεάζεται καθόλου η χημεία της και η αποτελεσματικότητα της, όταν φεύγουν τόσο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια