Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη...

...πέτυχε ο Πανιώνιος επί της (μέχρι πρότινος) ισόβαθμης Ξάνθης, η οποία ήταν απόλυτα δίκαιη, παρότι η ανατροπή για το πέναλτι, από την ...

...πέτυχε ο Πανιώνιος επί της (μέχρι πρότινος) ισόβαθμης Ξάνθης, η οποία ήταν απόλυτα δίκαιη, παρότι η ανατροπή για το πέναλτι, από την εκτέλεση του οποίου προήλθε το 2ο γκολ του Ιστορικού, ήταν λίγο έξω από την περιοχή.

Όμως η Ξάνθη γλύτωσε και από πολλά επιπλέον τέρματα ενώ ταυτόχρονα δεν απείλησε σοβαρά την ομάδα της Ν. Σμύρνης. Κατόπιν όλων αυτών η νίκη κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη.

Μερικές παρατηρήσεις: Όταν ο Μασούντ παίζει ήρεμα, απλά, δίνει τη μπάλα με τη μία κλπ έχει την καλύτερη απόδοση και αξιοποιεί τους συμπαίκτες του με τον ιδανικότερο τρόπο. Αν ακολουθούσε αυτή την τακτική σε όλους τους αγώνες, δε θα έχανε δύο από τα επόμενα παιχνίδια επειδή έχει συγκεντρώσει 7 κίτρινες κάρτες! Το επιθετικό αγωνιστικό στυλ της ομάδας κατά την άποψή μου ταιριάζει περισσότερο, ιδίως στους εντός έδρας αγώνες, αν συμμετέχει κλασσικός φορ κ ο Μαχμούτοβιτς έδειξε ότι είναι πολύ καλός για αυτή τη θέση. Τέλος ο νεαρός Λάμπρου, όσο αγωνίστηκε ήταν εντυπωσιακός! Και έτσι ελπίζουμε να συνεχίσει! Να είναι δηλ εντυπωσιακός αλλά και αποτελεσματικός. Επίσης ουδείς άλλος υστέρησε στο ματς αν εξαιρεθούν ίσως κάποια ατομικά λάθη, που όμως δε δημιούργησαν προβλήματα.

Οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί της Ξάνθης είναι εύλογοι όμως όλοι στον Πανιώνιο χρειάζεται να μείνουν προσγειωμένοι. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά διότι η συνέχεια είναι δύσκολη. Ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με τη Βέροια, που είναι ζωής και θανάτου για αυτήν. Σημειωτέον η Βέροια είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τον Πανιώνιο στην έδρα του, παρότι δεν ήταν καλύτερη!

Ακολουθούν κατά σειρά οι αγώνες με Ηρακλή εντός, ΟΣΦΠ εκτός και ΑΕΚ εντός. Ο Πανιώνιος σ’ αυτές τις αναμετρήσεις δεν πρέπει να υποτιμήσει ούτε να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Μπορεί σ’ όλες να τα καταφέρει, αρκεί να το πιστέψει και να προσπαθήσει.

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια