Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε

Χρονια παρακολουθω την ομαδα μας. Δεν υπαρχει άλλος συλλογος στον κόσμο που μπορει να σου χαρισει τοσες πολλες χαρες. Στο μυαλο μου ερχετ...

Χρονια παρακολουθω την ομαδα μας. Δεν υπαρχει άλλος συλλογος στον κόσμο που μπορει να σου χαρισει τοσες πολλες χαρες. Στο μυαλο μου ερχεται η ομαδα πριν 2 χρονια περιπου. Να παλευει να σωθεί χωρις ξενους παικτες και στην ουσια με πολύ λιγα χρηματα και φτωχο ροστερ. Οποιαδηποτε άλλη ομαδα στη θεση της θα τα ειχε παρατησει και μοιραία η ομαδα θα επεφτε κατηγορια και πιθανον να ειχε διαλυθεί. Αυτό όμως που εχουμε εμεις οι Πανιωνιοι ισως και να μην υπαρχει πουθενα στον κοσμο. Το εχω πει και στος φιλους συνοδοιπόρους στο γηπεδο. Εμεις οι Πανιωνιοι ειμαστε πλασμενοι μονο για τα δυσκολα. Πέρυσι η ομαδα ηταν το νουμερο ένα φαβορί να πεσει. Με ροστερ μικρο κατορθωσε όχι μονο να σωθεί, όχι μονο να μιλαει ολη η Ελλάδα για το θαυμα Πανιωνιος αλλα να βγει και στην Ευρωπη ΠΑΝΑΞΙΑ. Στο τέλος καποιοι φροντισαν να μη ζησουμε και αυτό το ονειρο.

Αυτά όμως περασαν και ερχεται η επομενη χρονια, με ποιο καλο ροστερ με αλλαγη προπονητη μολις μια βδομαδα πριν αρχισει το πρωταθλημα. Φευγει ο Μαρινος αφου δεν μπορεσε να κλεισει τα αυτια του στα καλεσματα των μεγαλων. Η ομαδα όμως μενει, ο κοσμος στεκεται ξανα διπλα της (αυτό το κανει χρονια τωρα) και τα αποτελεσμτα ερχονται . Παμε πολύ καλα και διεκδικουμε ξανα την εξοδο μας στην Ευρωπη. Αυτό που καποιοι από εμας δειλα ψυθιζαμαι περυσι φετος το φωναζουμε και πιστευω πως κανεις δε θα μπορεσει να μας το κλεψει φετος.

Πήγα μετα από πολλα χρόνια και σε εκτος έδρας αγώνα. Στην Τρίπολη. Να είναι καλα τα παλιοπαιδα για τα οποια θα αναφερθω στο τελος. Ο κόσμος μας ήταν ένα θαύμα. Εκει δοκίμασα και μια δεύτερη έκπληξη. Βρήκα τον Ανθυπολοχαγό μου Πανιώνιο με την οικογενεια του μετα από πολλα χρόνια. Συνταξιουχος τωρα τρεχει και αυτος σε ολους τους αγωνες της ομαδας. Μαζι θυμηθήκαμε τότε που μονοι οι δυο μας στο 239 Τάγμα στη Σαμο φωναζαμε για τον Πανιωνιο. Να εισαι καλα Μπαμπη και παντα Πανιώνιος.

Ερχομαι στον αγώνα με την Ξανθη. Απλα η ομαδα ηταν υπεροχη. Όμως θα σταθω στον ΥΠΕΡΟΧΟ κοσμο που ηρθε στο γηπεδο. Μικροι, μεγαλοι, ανδρες γυναικες και πολλα μικρα παιδια. Εικονα που θελω να ζψ σε κάθε αγωνα της ομαδας. Η αληθεια είναι πως μετα τον αγωνα και την αποθέωση των παικτων μας εξω από τη θύρα 5, δάκρυσα!!!! Μου ήρθαν οι αναμνησεις της μεγαλής μας ομαδας τότε που το γηπεδο γέμιζε και που κάθε Κυριακή ήταν γιορτή. Ακόμη θυμήθηκα τους τρεις τελικούς κυπελου και τα δυο κύπελα που σηκώσαμε. Θυμήθηκα και τα δυο μπαραζ όπως και την πορεια μας στη Β΄ Εθνική.

Όλα αυτά τα εχω ζησει και με κανουν πιο δυνατό Πανιωνιο. Τωρα κάθε Κυριακή στα εντός έδρας στη θυρα 2 και στα εκτός έδρας στις Σοφίας με τα τσιπουρακια μας, τα παλιόπαιδια της παρέας … με φωναζουν «παππου» και με κανουν να νιώθω τόσο ομορφα. Αυτά τα παλιοπαιδα λοιπον με εκαναν να παω μετα από πολλα χρονια σε εκτός εδρας αγωνα μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους σας. Το εζησα ορθιος φωναζοντας και τραγουδωντας μαζι σας εκει στα καγκελα.

Ξέρω ότι από τον Ιουνιο θα σας λειψω, αλλα μαγκες οποτε μπορω να ερχομαι στο γηπεδο να σας πειραζω και να με πειραζετε.

Κλεινω τραγουδώντας με ολον τον κοσμο του Πανιωνιου

…. ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΙΕ…..

Αναγνώστης: Satswk

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια