Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο: Δύσκολο παιχνίδι με ΑΝΟΓ

Την έκπληξη της φετινής Α1 κατηγορίας ανδρών αντιμετωπίζει το Σάββατο ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται τον ΑΝΟΓ στο κλειστό κολυμβητήριο...

Την έκπληξη της φετινής Α1 κατηγορίας ανδρών αντιμετωπίζει το Σάββατο ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται τον ΑΝΟΓ στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί του ΝΟ Καλαμακίου και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Κώστα Δήμου έχει 12 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, ενώ το προηγούμενο Σάββατο η επικράτηση επί του ΝΟΚ αφιερώθηκε στον εκλιπόντα, Βασίλη Παπαηλίου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, έχοντας περάσει τα μισά του χρόνια με το «κυανέρυθρο» σκουφάκι.

Το παιχνίδι με τον ΑΝΟΓ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 11/2, στις 16:00 και η ομάδα στοχεύει σε ακόμη μια θετική εμφάνιση, μετά τις τελευταίες εξαιρετικές που έχει πετύχει από την επανέναρξη της Α1 κατηγορίας τον Ιανουάριο.

Ο αντίπαλος του «Ιστορικού» βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, ενώ στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει της ομάδας μας στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια