Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ματσάρα της Τρίπολης με νικητή τον Ιστορικό (video)

Στις 26 Απριλίου του 2009 ο Ιστορικός είχε αγωνιστεί στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θ...

Στις 26 Απριλίου του 2009 ο Ιστορικός είχε αγωνιστεί στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους και τον Ιστορικό να παίρνει τη νίκη με 3-4.

Χωρίς αμφιβολία εκείνο το παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη για την 30η αγωνιστική, ήταν το πιο ενδιαφέρον σε εξέλιξη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου -ο τότε προπονητής του Πανιωνίου- να καταφέρνει να παίρνει το ''διπλό''.

Σκόρερ για τον Ιστορικό χρίστηκαν οι Γκονσάγκα, Ρεκόμπα, Τζαβέλλας και Γουνδουλάκης, με τους φιλάθλους του Πανιωνίου στην Τρίπολη να πανηγυρίζουν τη νίκη. Κάτι φυσικά που ελπίζουμε να γίνει και στην αναμέτρηση του Σαββάτου (28/01).

Η σύνθεση που είχε αγωνιστεί ο Πανιώνιος: Ανδριόλας, Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Κοιλιάρας (85' Μπερτέ), Γκονσάγκα (66' Γουνδουλάκης), Μάκος, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Λουρένσο (60' Δ. Αναστασόπουλος).

Το βίντεο με τα γκολ του αγώνα


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια