Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες στην Τρίπολη για το «διπλό»!

Στην Τρίπολη με τον γηπεδούχο Αστέρα αγωνίζεται σήμερα (28/01, 17:15) ο Ιστορικός, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Να φύγει με ...

Στην Τρίπολη με τον γηπεδούχο Αστέρα αγωνίζεται σήμερα (28/01, 17:15) ο Ιστορικός, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Να φύγει με βαθμούς ή βαθμό θα επιδιώξει ο Πανιώνιος από την αρκαδική πόλη, στην σημερινή (28/01) αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προέρχεται από τη νίκη και την.. αποθέωση που γνώρισε στο ματς με τον Παναιτωλικό και είναι έτοιμη να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Τρίπολης στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Ενγκόγκ, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον "νέο" Μαχμούτοβιτς και τους Μπαντή, Οικονόμου, Φούντα.

Αναμυτικά η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής 20 παίκτες: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ.

Βάφεται στα κυανέρυθρα η Τρίπολη...
Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να σταθούν μαζικά οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι θα κάνουμ το ταξίδι στην Τρίπολη.

Είναι γεγονός πως υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός στις τάξεις του κυανέρυθροι κόσμου, με τους φίλους του συλλόγου να είναι έτοιμοι να δώσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι την δική τους "παράσταση" στις εξέδρες.

Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι του Ιστορικού θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ τους για να αγοράσουν το εισιτήριο τους. Θα ανοίξει η Θύρα 4 για τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας, ενώ τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το ειδικό εκδοτήριο του γηπέδου της Τρίπολης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια