Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπορεί να μείνει ψηλά...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Ο Πανιώνιος πέρασε με το "διπλό" από το Αγρίνιο και ανέβηκε στην 2η θέση της Σούπερ Λιγκ. Θα στ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Ο Πανιώνιος πέρασε με το "διπλό" από το Αγρίνιο και ανέβηκε στην 2η θέση της Σούπερ Λιγκ. Θα σταθώ σε κάποια σημεία "κλειδιά" της σημαντικότατης αυτής νίκης, αλλά και γιατί πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να παραμείνει στα ψηλά "στρώματα" της βαθμολογίας.

***Οι κυανέρυθροι ήταν εξαιρετικοί στο παιχνίδι τους με τον Παναιτωλικό. Είχαν σωστή τακτική, κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλου τους.

***Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς "διάβασε" πολύ καλά το ματς, δούλεψε με τους παίκτες του στις αδυναμίες του Παναιτωλικού και έτσι ήρθε η σημαντική νίκη. Μάλιστα, με αυτό το "διπλό" ο Ιστορικός "κάλυψε" την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστική με τον ΠΑΣ.

***Η ομάδα ήταν δημιουργική στην επίθεση, έβγαλε ευκαιρίες σε ένα ακόμη παιχνίδι. Αυτή την φορά ο Καρίμ δεν φάνηκε ιδιαίτερα στις επιθετικές ενέργειες, ωστόσο οι Μασούντ, Μπεν και Φούντας δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις.

***Ανασταλτικά ο Πανιώνιος ήταν σχεδόν άψογος. Κράτησε εκτός μεγάλης περιοχής τους αντιπάλους του, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και κράτησε με σχετική άνεση το "μηδέν" στην εστία.

***Ακολουθούν δύο ακόμη εκτός έδρας παιχνίδια, με Ατρόμητο και ΠΑΣ. Κάτι όμως που σίγουρα δεν φοβίζει τον Ιστορικό, αφού φέτος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός σε βαθμούς μακριά από τη Νέα Σμύρνη, όπου έχει πάρει τους 14 από τους 25 πόντους του.

***Το γεγονός πως ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα, σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο και την αναμφισβήτητη ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα, με κάνει κάτι παραπάνω από αισιόδοξο πως μπορεί να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

***Τέλος, όσον αφορά το θέμα Καρίμ, φαίνεται πως το ματς του Αγρινίου ήταν το τελευταίο (πιθανότατα) του Ιρανού με την φανέλα του Ιστορικού. Ο Ανσαριφάρντ από την πρώτη μέρα έως και τώρα ήταν απόλυτα επαγγελματίας, κοίταξε το καλό της ομάδας, βοήθησε και βοηθήθηκε από τον Πανιώνιο και νομίζω πως θα φύγει από τη Νέα Σμύρνη αφήνοντας μόνο φίλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια