Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στον βούρκο...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ -Μάκης Διόγος *** Καλησπέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Σε ένα γήπεδο που είναι κατάλληλο μόνο για… βρετανικό ράγκμπι ο Πανι...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ -Μάκης Διόγος

*** Καλησπέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Σε ένα γήπεδο που είναι κατάλληλο μόνο για… βρετανικό ράγκμπι ο Πανιώνιος σε ένα ματς που αντίπαλος έστειλε μια φορά τη μπάλα προς την εστία ηττήθηκε με 1-0. Είναι γνωστό ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα και στη προκειμένη περίπτωση σίγουρα ο ΠΑΣ αν είναι «κάτι» απλά είναι (πάρα πολύ…) τυχερός. Στους δυο αγώνες με τον ΠΑΣ ο Πανιώνιος πήρε μόλις έναν βαθμό. Κόντρα στην «εικόνα» των δυο ομάδων. Η ομάδα των Ιωαννίνων χωρίς να κάνει καμία ουσιαστική φάση σε 180 αγωνιστικά λεπτά, με δυο τραγικά λάθη του Γιαννιώτη (ειδικά στο σημερινό ματς έχει απόλυτη ευθύνη σε μια θεωρητικά εύκολη φάση στη περιοχή μας) πήρε τέσσερις βαθμούς. Βέβαια συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

*** Στη σημερινή ήττα έχει μερίδιο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που σε ένα βαρύτατο αγωνιστικό χώρο επέλεξε (άγνωστο για ποιο λόγο….) να παρατάξει τον Ιστορικό χωρίς σέντερ φορ. Με τον Ενγκογκ τραυματία και τον Σαμέντ Γεσίλ ανέτοιμο, ο κοουτς έπρεπε να πάρει στην αποστολή (για μένα έπρεπε να παίξει από την αρχή) τον Μάκη Βουκελάτο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε στο πάγκο τέσσερα χαφ (Σαββίδη, Μπάλλα, Καθάριο, Tαπόκο) και κανέναν επιθετικό. Ο Βουκελάτος είναι παίκτης του Πανιωνίου και ο κοουτς πρέπει να τον εμπιστευθεί. Αλλιώς πως θα αποκτήσει εμπειρία; Εκανε λάθος ο κόουτς και αυτό ενδεχομένως να «μέτρησε» στην οικονομία του αγώνα.

***Ένα μεγάλο μπράβο στους «Πάνθηρες» που βρέθηκαν στα Γιάννινα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στήριξαν την ομάδα και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όπου και αν παίζει ο Ιστορικός οι «Πάνθηρες» είναι δίπλα του…

*** Η ήττα στα Γιάννινα ανήκει ήδη στο παρελθόν και η ομάδα ετοιμάζεται για το Σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό. Ελπίζω οι Πανιώνιοι να βρεθούν στις εξέδρες και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας σε ένα ακόμη δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε. Εμπρός Ιστορικέ!

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια