Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φεύγει σαν φίλος...

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Πανιώνιο, ωστόσο αποχωρεί σαν φίλος από τη Νέα Σμύρνη... Γιατί; ***Γιατί, αγωνιστικ...

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Πανιώνιο, ωστόσο αποχωρεί σαν φίλος από τη Νέα Σμύρνη... Γιατί;

***Γιατί, αγωνιστικά έδωσε πολλά στην ομάδα. Σε 1,5 χρόνο κατάφερε να γίνει ο επιθετικός ηγέτης του Ιστορικού. Πέτυχε 15 γκολ, ενώ την φετινή σεζόν βοήθησε και με τις ασιστ του, καταγράφοντας πέντε.

***Γιατί, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ήταν και είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Δεν δημιούργησε πότε προβλήματα στα αποδυτήρια, είχε εξαιρετική σχέση με τους συμπαίκτες του και πάντα προσπαθούσε για το καλό της ομάδας

***Γιατί, ήταν επαγγελματίας έως το τέλος. Στα τελευταία τρία παιχνίδια του με τον Πανιώνιο ήξερε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο έπαιξε απόλυτα επαγγελματικά, θέλοντας να βοηθήσει τον Ιστορικό. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Λεβαδειακό και με τον ΠΑΣ (πέτυχε και γκολ) και με τον Παναιτωλικό.

***Γιατί, θα μπορούσε να περιμένει το Καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος και να κλείσει σε όποια ομάδα ήθελε. Σε αυτή την περίπτωση φυσικά ο Πανιώνιος δεν θα έπαιρνε ούτε 1 ευρώ. Ο Καρίμ είχε πει εδώ και καιρό πως ήθελε να ικανοπποιηθεί οικονομικά και ο Ιστορικός και να μην φύγει σαν "κλέφτης". Αυτό δείχνει πως γνωρίζει καλά και σέβεται το γεγονός πως ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που πίστεψε στο ταλέντο του και τον ανέδειξε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

***Γιατί, γιατί, γιατί. Σίγουρα μπορούμενα βρούμε και κάποια άλλα γιατί. Το σίγουρο είναι πως ο Ιρανός, ο οποίος είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών, δεν "πρόδωσε" τους φιλάθλους και την ομάδα του Πανιωνίου, τίμησε την φανέλα του Ιστορικού, έφερε ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο..!!Με 5 απλές προτάσεις περιέγραφες τον τροπο που θελουν να μας φέρονται εμάς τους Πανιωνιους οι επαγγελματίες παίκτες..!!Και ολα αυτα τα εφάρμοσε ο Κάριμ..καλη επιτυχία του..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή