Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Φούντα-Οικονόμου, αλλά με Γεσίλ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ιστορικού για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (17:15) κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Βλάντ...

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ιστορικού για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (17:15) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών του ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και για τον Ταξιάρχη Φούντα που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός τέθηκε και ο νεαρός Βουκελάτος, καθώς και αυτός έχει ίωση.

Αντίθετα, ο Σαμέντ Γεσίλ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην κυανέρυθρη αποστολή και όπως έγινε γνωστό θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 69, ενώ απόντες είναι και οι γνωστοί τραυματίες Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου.


Αναλυτικά η αποστολή,  η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, είναι η εξής: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Σαββίδης, Ταπόκο, Μασούρας, Μπεν, Σοτζέι, Σταυρόπουλος, Μπάλλας, Γεσίλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια