Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε το «Χ» με ψυχή!

Η Κ20 του Ιστορικού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να αναδειχθεί ισόπαλη στην αναμέτρηση με τον Πανατιωλικό (2-2). Δ...

Η Κ20 του Ιστορικού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να αναδειχθεί ισόπαλη στην αναμέτρηση με τον Πανατιωλικό (2-2).

Διατήρησε το αήττητο για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη, η οποία στο γήπεδο της Γλυφάδας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και με κατάθεση ψυχής να ισοφαρίσει 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Αντωνακόπουλο και Αποστόλου. Δεν κατάφερε όμως να σκοράρει.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη στην κυανέρυθρη άμυνα και στο 50 λεπτό μπόρεσε να είναι μπροστά στο σκορ με 0-2.


Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε επιθετικό μονόλογο για τον Ιστορικό. Ο Αντωνακόπουλος στο 67' μείωσε και μετά από γύρισμα του Αποστόλου και αυτογκόλ έγινε το 2-2 στο 69'.

Το ματς στα επόμενα λεπτά άνοιξε με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης (52' Μπλέτσας), Μητσογιάννης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης, Γλύνος, Δημητρόπουλος (52' Ματσάδες), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Αποστόλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια